Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Egészségkutatás

Az Egészségkutatás összefogás 2014. augusztus 30-áig várja a magyar lakosság véleményét abban a kérdésben, hogy vajon mit teszünk meg annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk. Véleményünket megosztani a kezdeményezés honlapján lehet.

A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. közreműködésével „Egészségkutatás" néven 2014 májusában az egészségügyhöz szorosan kapcsolódó összefogás vette kezdetét, amely az egészségtudatos magyarok támogatását céloztameg.

 

Négy vállalkozás - a Vitaking Kft., a Berkemann Hungary Bt., az OPTIK+ optikai hálózat és a Belico kozmetikumokat forgalmazó Makadémia Kft. - elhatározta, hogy szeretné segíteni az egészségtudatos magyar lakosságot. Az Egészségkutatás-összefogás több ezer forint összértékben olyan ajándékutalványokat nyújt a www.egeszsegkutatas.hu oldal segítségével, melyekkel csökkenteni lehet az egészségünk megőrzéséhez sokszor nélkülözhetetlen termékek beszerzését.

Mindössze 1 hét alatt 2.500 honfitársunk osztotta meg egészségmegőrző szokásait a www.egeszsegkutatas.hu weboldalon. Vajon mit tesznek meg a magyar emberek annak érdekében, hogy egészségesek maradjanak? Az Egészségkutatás mozgalom pontosan erre a kérdésre keresi a választ.

Az eddigi eredmények alapján kijelenthető, hogy a megjelölhető válaszlehetőségek segítségével a válaszadók 77,37%-a az egészséges táplálkozást tartja fontosnak, 64,08%-a a rendszeres testmozgást is mellé sorolja, de a válaszadók 60,85%-a a vitaminok fogyasztását is előnybe részesíti egészségének megőrzéséhez.

A válaszadók 31,68%-a tartja fontosnak, hogy tisztított vizet fogyasszon napközben, 42,09%-a a rendszeres fogászati kezeléseket is megemlíti, de a lábfájdalom megelőzése, a bőrbarát kozmetikai termékek használata, a szemüveg vagy a kontaktlencse is mind egészségünk megőrzésében segítenek az oldalon eddig leadott szavazatok alapján. Az Egészségkutatás összefogás 2014. augusztus 30-áig várja a magyar lakosság véleményét abban a kérdésben, hogy vajon mit teszünk meg annak érdekében, hogy egészségesek maradjunk. Véleményünket megosztani a kezdeményezés honlapján lehet.

 

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.