Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​Augusztus végére csúszik a Fishing on Orfű a koronavírus miatt

Június helyett a nyár utolsó hetében, augusztus 26. és 29. között ​tartják meg idén a Fishing on Orfűt. A koronavírus-járvány miatt későbbre került fesztivál lényegében a már korábban bejelentett előadókkal várja majd a látogatókat.

“Eljött az idő, hogy bejelentsük: a júniusi Fishinget - a kialakult járványügyi helyzet súlyosságát látva - el kell engednünk. Az elmúlt hetekben minden erőnkkel azon voltunk, hogy átszervezzük a fesztivált egy későbbi időpontra. Nagy szeretettel jelentjük be, hogy a Fishing új dátuma 2020. augusztus 26-27-28-29.


Az új zenei programot már megtaláljátok a weboldalunkon, mi nagyon örülünk, hogy minimális változtatásokkal sikerült átszervezni az eredeti felhozatalt a nyár végére.


A már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontra. Akinek nem lesz megfelelő az új időpont, az természetesen visszaválthatja majd a jegyét - májusban nyilatkozhattok majd mind a jegyek visszaváltásával, mind a napijegyek esetleges cseréjével kapcsolatban. A további részletekkel még áprilisban jövünk, addig is szeretnénk kérni türelmeteket, megértéseteket! Abban viszont már most biztosak lehettek, hogy minden jegyvásárlónk méltányos eljárásban fog részesülni!


Teljes szívvel reméljük, hogy a korlátozások hamarosan feloldásra kerülnek és augusztus végén már biztonságban összejöhetünk Orfűn. Mi ebben hiszünk, így készülünk, szóval legyetek kedvesek ti is újratervezni velünk a nyár végére, ha tehetitek! ;) És persze nagyon reméljük, hogy jól vagytok ezekben a kihívásokkal teli időkben! Legyetek kedvesek továbbra is betartani az egészségügyi előírásokat - és akkor tényleg már csak egy picivel kell többet várni az idei Fishingre, mint ahogy megszokhattuk! :)


Kitartást és jó egészséget kívánunk nektek és szeretteiteknek!


A Fishing csapata”A Fishinggel kapcsolatos összes információ és részletes program elérhető a fesztivál hivatalos és facebook oldalán.


-

 

​​


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.