Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Megérkeztek a Palóznaki Jazzpiknik első fellépői

Sorra érkeznek a jövő évi fesztiválszezon első nevei; most a Jazzpiknik szervezői jelentették be a 2020. július 31. és augusztus 1. között már biztosan színpadra lépő előadók neveit.

Az idei VeszprémFest egyik sztárfellépője, Caro Emerald (is) visszatér hozzánk jövőre, akinek karrierje egy demo elkészítésével kezdődött, mely során Caro elkészítette a Back it up című dalát. Miután egy évvel később a holland TV bemutatta, a dal robbanásszerűen sikeres lett. Ezután következett első albuma, mely a báltermi jazz, tangó, mambó hangzásával Hollywood fénykorát idézte. Az album 30 héten át a holland lista élén állt, megtörve ezzel Michael Jackson rekordját. Az album a nemzetközi piacon is hasonló sikereket ért el, Caro több díjat is a magáénak tudhat, többek közt MTV EMA award, Arany Kamera díjakat.

Második albuma a „Shocking Miss Emerald” már nem csak azt sugallja, hogy Caro egy csodálatos énekesnő, hanem már azt is, hogy egy szofisztikált és időtlen stílus ikon is egyben, mellyel Paloznak közönségét is elvarázsolja majd.

Érkezik JP Cooper is,akinek kamaszkora óta „zene van a szívében, mikrofon a szája előtt és gitár a kezében- írják róla a brit zenekritikusok. Már első dalai, a “Perfect Strangers” (Jonas Blue-val) és a “September song” is a UK top tízes listáján szerepeltek. Debütáló albuma a Raised Under Grey Skies az albumok top tízes listáján szerepelt ugyanígy. Az számok letöltése már a kiadás évében átlépte a két milliárdot! JP Cooper azóta sem pihen, sorra adja ki kislemezeit, egyik legutolsó  nagy siker várományosa a Sing it with me, mely már most a rádiók kedvence. JP Cooper fülbemászó slágerei minden korosztályt meghódít, várjuk koncertjére a fiatalokat és szüleiket egyaránt!

Szintén a Nagyszínpados fellépők közönt köszönthetjük az MF Robots duóját, kiknek zenéje eklektikus és egyedi keveréke a funk, elektronikus, acid jazz, smooth soul és pop zenei stílusoknak. A formációt a 3 millió albumot eladó The Brand New Heavies alapítója, dalszerzője és zenei rendezője, Jan Kincaid valamint Dawn Joseph énekesnő alkotja, aki a vokalistája volt Rod Stewartnak, Phil Collinsnak, Michael Bublénak, Craig Davidnek sőt még Rick Astley mellett is feltűnt a Paloznaki Jazzpikniken.

...és egy kis ráhangolódásként érkezzen az idei aftermovie! :)

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.