Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Ilyen volt a pénteki napunk a Szigeten - Galéria

Képes beszámoló a fesztivál harmadik napján látogatott koncertekről…

A Sziget harmadik napja is igencsak színesre sikeredett; a hip-hop-tól kezdve a rockzenén és az elektropoppon át egészen a folk-ig volt minden, ami szem-szájnak ingere! :)

A napot az A38 színpadnál indítottuk Grace Carter angol soul/rnb énekesnő társaságában, majd a számunkra teljesen ismeretlen - és túl nagy nyomot nem hagyó - amerikai rapper 6lack, és az igencsak lenge ruházatban színpadra lépő svéd Tove Lo koncertjébe hallgattunk bele…

Bár ezen előadók egyike sem tudott minket igazán meggyőzni, a nap tovább része sok jót tartogatott számunkra, mely feledtette velünk a gyenge indítást.

A rockban utazó Yeasayer visszaadta a hitünket, majd az Európa Színpadra érkezett a török The Ringo Jets, akik véleményem szerint az idei Sziget egyik legjobb buliját hozták össze élükön a frontember, női dobosukkal. ...és ha ez még nem lett volna elég, jött az ausztrál multiinstrumentalista - és igazi zenmester :) - Xavier Rudd, aki teljesen elvarázsolta a közönséget, no és persze a női sziveket. Levezetésként pedig a szintipoppos norvég énekesnőt és zenekarát, az Anna of the North-ot néztük meg, még mindig Xavier hatása alatt állva… :)

A nap győztese tehát egyértelműen Xavier és a török négyes volt! ...most pedig jöjjenek a képek!Fotók: Vatai Réka TímeaGrace Carter6lack
Tove Lo
Yeasayer
The Ringo Jets


Xavier Rudd
Anna of the North
 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.