Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Rick Astley és a The Jacksons is érkezik a Palóznaki JazzPiknikre

Új nevekkel bővült az augusztus 1-3. között megrendezésre kerülő balatoni fesztivál fellépőinek listája.

40 milliós lemezeladással a háta mögött Palóznakra érkezik a nyolcvanas évek egyik legnagyobb sztárja, Rick Astley, akinek a nevéhez köthető “Never Gonna Give You Up” című sláger több mint 25 országban volt listavezető 1985-ben.

Színpadra lép a tavaly 50. Születésnapját ünneplő, a világ zenetörténelmének egyik legsikeresebb és legmeghatározóbb formációja, a The Jacksons is. Már a kezdetekben slágereikkel egymás után vezették a Billboard listát, mint például az “ABC”, “I’ll be there”, “Never can say goodbye”. Sikerük évtizedeken át töretlen maradt Michael Jackson kilépése után is.

A már bejelentett külföldi nevek között szerepel a  The Brand New Heavies

A funky koronázatlan királyai és az acid jazz műfaj úttörő zenekara, a The Brand New Heavies, a jazz, a soul, a funk és a rythm-blues műfajok egyik legmeghatározóbb szaxofonosa, az 50 éve a pályán lévő Maceo Parker, valamint az amszterdami Adani & Wolf akik Sao Paulotól Tokióig a legfényűzőbb klubokban játszottak már lounge, dance és exotic zenét szolgáltatva a közönségnek.A fesztivál hivatalos oldala: http://jazzpiknik.hu/


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.