Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

26. VOLT – Színpadok II.

Következzen a VOLT második legnagyobb és legfontosabb helyszínének, az OTP BANK – Petőfi Rádió Nagyszínpadnak, valamint az idén új névre keresztelt LG Thinq Színpadnak műsora...

Az OTP Bank – Petőfi Rádió Nagyszínpad is sok-sok jóval készül június utolsó hetére. A nulladik napon megismerkedhetünk három, még kevésbé ismert külföldi csapattal a Visegrádi Csoport Magyar Elnöksége alkalmából; Csehország „legvadabb elektronikus csapata” a SKYLINE nyitja a napot, őt követi a lengyel rock zenekar a Clock Machine, majd Szlovákiából  Walter Schnitzelsson klasszikus punk, indie/blues-os triója. Ezután a Vad Fruttik veszi birtokba a színpadot, majd a Depeche Mode koncert „levezetéseként’ a We Love 80’s Special – Tesco Disco kerül műsorra.

A szerdai napot a kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper DENIZ indítja, őt követi az indiepopos Mary PopKids,  a pop-rockos Kowalsky meg a Vega, a Lovasi vezette Kiscsillag é a Cloud 9+. Érkezik az LMFAO duóval világhírűvé vált Redfoo és The Party Rock Crew, majd a hajnalig tartó partyzáshoz a Next Level Prezentálja a lemezlovasokat: DoWnlink, Trampa, Dulic & B’Andre követi egymást a pultnál.

Csütörtökön színpadra lép az USEME, az egyik legrégebbi magyar hip-hop formáció, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a szintén nagy múlttal rendelkező Junkies, a pécsi alternatív csapat a 30Y, és a Welhello, éjféltől pedig már a Quimby nótáira andaloghatunk. Az éjszaka ismét az elektronikus zenéé lesz, érkezik megannyi slágerével Alan Walker, majd később Andro.

Színesnek ígérkezik a fesztivál pénteki napja is az OTP Színpadon; itt lesz a magyar alternatív rock színtérből az Eurovíziót is megjárt AWS,  a szintén rockban utazó Run Over Dogs és a Bagossy Brothers Company, valamint az igen sokoldalú Szabó Balázs Bandája. Őket követi vadóc énekesnőjével az angol-amerikai indi-rock csapat, a The Kills, a többszörös díjnyertes Punnany Massif, végül a hatalmas közönségkedvenc, az igazi és egyetlen, őrületes NECC PARTY.

A zárónapot olyan hip-hop csapatok indítják mint a Hősök és a Kezdet Phiai, utánuk érkezik a tavalyi év Nagy-Szín-Pad! nyertese, a Lóci játszik, hazánk egyik legsikeresebb férfi énekese Caramel, valamint a 2018-as fesztivál himnusz alkotói, Majka & Curtis. Éjféltől aztán elszabadul a pokol… indul a fergeteges TOTAL DANCE @ VOLT a kilencvenes évek „súlyos” slágereivel. Színpadra lép az EIFFEL 65, Safri Duo, Mr. President (Coco Jambo kötelező J), Alice Dj, illetve számos (régi) hazai csapat, a műsort pedig Wannabe zárja.

A VOLT többek között abban is kiemelkedő, hogy minden évben ezen a fesztiválon lép fel a legtöbb hazai zenekar. Természetesen most sem lesz ez másként, összesen 125 magyar fellépővel találkozhatunk öt napon át. A Nagy(obb)-Színpadokról idén „lemaradt” csapatok az új névre keresztelt LG Thinq Színpadon kaptak helyet, ahogy Nagy Britannia legpörgősebb és legenergikusabb drum’n’bass csapata, a Rudimental, akik egy fergeteges DJ Szettel táncoltatják meg a lelkes közönséget a fesztivál záró napján.

Az LG Thinq Színpad fellépői: Simple Mindset, Kispál és a Borz Tribute Zenekar, The Biebers, Lord, Esti Kornél, Ivan & The Parazol, Kelemen Kabátban, Pair o’dice, Leander Kills, Moby Dick, Paddy & The Rats, Fran Palermo, Road, Supernem, The Palace, Jetlag, New Level Empire, Magashegyi Underground, Anna & The Barbies, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, Guilty Town, Zeporozsec, Bye Alex és a Slepp, Szabó Benedek és a Galaxisok, Hiperkarma, Péterfy Bori & Love Band, Rudimental Dj Set, Ian Autorun.

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.