Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Meghosszabbították az ERSTE Alapítvány Társadalmi Integrációs Díjának pályázati határidejét

A díj összértéke 610 000 euró A nagy érdeklődésre való tekintettel az ERSTE Alapítvány mind a 12 országban meghosszabbította a pályázati határidőt 2010. december 15-ig.

 

 

A pályázatokat olyan non-profit, közigazgatási és civil szervezetektől, vallási közösségektől, egyéni kezdeményezőktől, valamint a média képviselőitől várják, amelyek a következő országok valamelyikében vannak bejegyezve: Bosznia-Hercegovina, Csehország, Horvátország, Koszovó, Magyarország, Macedónia, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia. 

 

A győztes projekteket egy húsz neves személyiségből álló zsűri fogja rangsorolni és értékelni. A zsűri tagjai mindannyian a társadalmi integráció, a civil társadalom, a politika és a média területeinek kiemelkedő szakértői.

 

Az értékelés első szakaszában 30 olyan szervezetet választanak ki a 12 országból, amelyek biztosan jogosultak lesznek csatlakozni a növekvő számú „legjobb projektekhez". Ezzel együtt meghívást kapnak a 2011 júniusában Budapesten tartandó díjátadó gálára.

 

A kiemelkedő pénzjutalom csak az egyik előnye ennek a díjnak. Az előválogatáson megfelelt 100 pályázat komoly publicitást kap a saját régiójában, hiszen az ERSTE Alapítvány által finanszírozott kommunikációs tanácsadók 2 éven át ezen fognak dolgozni. A pályázatok pozitív példaként felkerülnek az ERSTE Alapítvány Társadalmi Integrációs Hálózatának honlapjára is: www.socialintegration.org/network.

 

További információ az ERSTE Alapítvány Társadalmi Integrációs Díjáról, illetve a jelentkezés menetéről: www.integrationaward.org

 

Kapcsolat:

 

ERSTE Foundation, Communications:

Maribel Königer  Tel. +43 50100 15453, E-mail: maribel.koeniger@erstestiftung.org

Jovana Trifunovic Tel. +43 50100 15844, E-mail:jovana.trifunovic@erstestiftung.org

Andreea Gurau  Tel. +43 50100 619614, E-mail: andreea.gurau@erstestiftung.org

 

Eurolex Consulting

Kádár Andrea: Tel: +36 70/938 6890, E-mail: andrea.kadar@eurolex.hu

 

ERSTE Alapítvány

 

Az ERSTE Alapítvány Közép- és Délkelet-Európában fejti ki tevékenységét. Partnereivel együtt egy sor olyan tevékenységet folytat, amelyek a közjót szolgálják. Az alapítványt 2003-ban hozták létre, majd két évvel később három program beindításával kezdte meg működését: a társadalmi fejlesztés (social development), a kultúra és Európa témákban. Az ERSTE Alapítvány jogutódja a 190 éves "Erste Oesterreichische Spar-Kasse"-nak, az első ausztriai takarékpénztárnak és 26,1%-os részesedéssel rendelkezik az Erste Group-ban. Az alapítvány két fő kötelezettségvállalása a következő történelmi gyökerekből táplálkozik: mint a legfőbb részvényes, az ERSTE Alapítvány kézben tartja az Erste Csoport jövőjét, mint független vállalat pedig az ebből származó jövedelmét a közjó javára fordítja. Ez teszi az ERSTE Alapítványt egyedülálló intézménnyé a maga nemében a közép- és délkelet-európai régióban. www.erstestiftung.org

 

 

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.