Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​Négy fal a nagyvilág - Szívünkből köszönjük!

Pásztor Anna, Kautzky Armand, Geszti Péter, Lotfi Begi, Ternovszky Béla, Sena- csak néhány név azok közül, akik egy kedves videoüzenetben mondanak köszönetet egészségügyi dolgozóknak, eladóknak, sofőröknek, gyógyszerészeknek, futároknak , mindazoknak, akik nem tehetik most meg, hogy otthon maradjanak. Az esti tapsolás így a netre költözik, amihez a zenei hátteret Roy és Ádám új, Négy fal a nagyvilág című dala adja.


 

A film ötlete egy tapsolós norvég kisfilmből jött, amit tovább gondoltunk. Szerettük volna mi is kifejezni a hálánkat mindazok számára, akik most a „frontvonalban” dolgoznak - meséli Szepesi Boglárka, a projekt kitalálója és rendezője. A kisfilm középpontjában az összefogás és a hála áll, saját készítésű otthoni videókból összevágva. „A választott dalig egy véletlen kapcsán jutottunk el. A Roy és Ádám Trió énekesét ​​Kohánszky Rajmundot is megkerestük, hogy készítsen nekünk egy üzenetet a közösségi videóhoz. Roy üzenete végén volt egy dalrészlet, ami nagyon megfogott bennünket. Sorsszerű volt, mert a választott dal, a „Négy fal a nagyvilág” tökéletesen passzolt a videóhoz, Royék pedig most tervezték a megjelenését. A dal akusztikus hangzása, csodálatos hangulata tette kerekké a történetet- teszi hozzá a rendező.
Szereplők:


- Roy akinek a kedvese orvosként dolgozik az intenzíven

- Ternovszky Béla a Macskafogó rendezője, aki most távol van a családjától

- Anya és lánya, akik nővérek az egyik neves budapesti kórház intenzívén

- A sok-sok önkéntes, aki a kialakult helyzetben is önzetlenül segít

- Az étterem,ami popup pékséggé alakult

- A zenészek, akiknek elmaradnak a koncertjei​​

- A színészek, akiknek elmaradnak az előadásai

- A fiatal lány, aki nemrég érkezett haza Barcelonából az Erasmusról, és el van zárva a szeretteitől.

- A fiatal fiú, aki elveszítette az állását.

- A család, akinek kilátástalanná vált a megélhetése


A kezdeményezéshez csatlakoztak:


Anna and The Barbies: Pásztor Anna / Brasch Bence színész / Geszti Péter / Hidvégi György világbajnok ökölvívó / HolyChicks: Tiszai Vivien / Irie Maffia: Sena és Mc Colombo / Járai Márk és felesége / Kautzky Armand / Lofti Begi és Családja / Maurer Milán balett táncos / Mohai Tamás színész / Neo: Milkovics Mátyás / Rákóczi Ferenc / Roy és Ádám Trió / Tasnádi Bence / Ternovszky Béla rajzfilmrendező / Buza Kriszta Style Group / Kiss Balázs bűvész / Máté Szabolcs gasztroblogger / Budaörsi Latinovits Színház Társulata / Lámpás 92 alapítvány / Magas élet a hegyen / Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete / Paletta Bisztró


A videó képi megvalósításáért a Rockstar Photographers felelt.


További információ: Szepesi Boglárka, szepesi.boglarka@sziget.hu 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.