Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Ők (is) koncerteztek a Sziget ötödik napján - Galéria

Képes beszámoló a fesztivál vasárnapi napjáról.

A vasárnapi nap igen szélsőségesre sikeredett, már ami a zenei felhozatalt illeti. A Nagyszínpad műsorát Tyla Yaweh nyitotta meg, jobban mondva a vele tartó Dj, aki közel húsz percig csak a lemezeket tekergetve próbálta lázba hozni a közönséget, mielőtt az amerikai rapper színpadra lépett volna, illetve elkezdett volna rohangálni a színpadon néha-néha ráénekelve (?) a playbackre. ...ez volt az a pont, amikor úgy éreztük valami nagy hiba kerülhetett a Nagyszínpad műsorának összeállításába. Tény, hogy jó néhány különféle előadó megfordult már a Sziget fő zenei helyszínén, de ez már nekünk is túl soknak bizonyult… Egész egyszerűen ez a produkció (sem) volt egy ekkora színpadra való!

Mindezek után az A38 felé vettük az irányt, ahol a változatosság kedvéért ismét egy Dj-rapper kombináció lépett a színpadra, IAMDDB Manchesterből. Habár a rapper hölgy nem a mi világunkat képviselte, a további itteni fellépők kárpótoltak minket mindenért! :) ...de mielőtt kitérnénk ezekre, kanyarodjunk vissza a Nagyszínpadhoz, illetve az ottani fellépőkhöz, a brit elektronikus zenei duó Honne-hoz és a szintipopban utazó Years & Years-hez, akikbe belekóstoltunk a vasárnapi nap folyamán.


Az európai fesztivál-színtér legnagyobb sátras helyszínének számító A38 színpadán este nyolctól sorra követték egymást a jobbnál jobb előadók: “bemelegítésként” érkezett a kingstoni születésű Masego egy kis jazzes rnb-vel, majd a szintén jamaikai Protoje & The Indiggnation egy fantasztikus reggae koncerttel, ezután visszarepülve az időben egy hatalmasat táncoltunk az ausztrál Parcels társaságában. “Levezetésként” a soul-os hangzásvilágú Jungle-t, valamint a francia elektronikus duó Polo & Pan-t hallgattuk meg. :)


Fotók: Vatai Réka TímeaTyla Jaweh

IAMDDB
HonneMasegoYears & Years

Protoje & The Indiggnation
Parcels


Jungle
Polo & Pan

 

-

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.