Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Itt a 2018-as VOLT Himnusz

Három héttel a kapunyitás előtt végre megérkezett a Volt Fesztivál idei Himnusza, méghozzá a Majka & Curtis duó, valamint Pápai Joci előadásában.

 

„Az elmúlt években olyan VOLT himnuszok születtek, melyek a hazai rádiók játszási listáin azóta is szerepelnek és a legnagyobb videómegosztón többmilliós, sőt több tízmilliós letöltést éltek meg eddig. Biztos vagyok abban, hogy a Telekom VOLT Fesztivál egyik legjobban várt és évek óta visszatérő két hazai sztárjának, Majkának és Curtisnek ez a dala is tarolni fog az éterben és a neten is.” – monsta Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik főszervezője.

Majka a 2000-es években robbant be a köztudatba valóságshow szereplőként, majd rádiós és tévés műsorvezetőként, illetve rapsztárként lépett elő. Curtissal alkotta duójuk évek óta állandó fellépője mint a Voltnak, mind számtalan más, hazai fesztiválnak. „Nagyon szeretjük a VOLT-ot, minden évben úgy intézzük, hogy egy pár napot lent tudjunk maradni a koncertünk előtt vagy után. Sopron gyönyörű hely, általában házat bérlünk a csapattal, ahol napközben kipihenjük magunkat, és még akár futni is el tudok menni a környéken, mielőtt belevetjük magunkat a fesztivál sűrűjébe. Olyan is előfordul, hogy maszkban buliztam és senki sem ismert fel. Az egy igazán felszabadult este volt, szóval van bőven emlékünk, amiből ihletet tudtunk meríteni, amikor megírtuk az „Irány Soporn!” című dalt.” – nyilatkozta Majka.

 

 

Majka emléke ide vagy oda, úgy vélem ez a himnusz sajnos a legkevésbé sem tükrözi, adja át azt a hangulatot, amit a VOLT ténylegesen hordoz magában, vagy azt, ami ránk vár majd a Depeche Mode, akár az Iron Maiden koncerten...

 

 

Forrás: Volt Fesztivál

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.