Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Visszatér gyökereihez a FEZEN

Magyar kedvencekkel készül szeptemberi meglepetésére a Fezen.

 

Mint arról mi is korábban beszámoltunk, szeptember elejére egy háromnapos zenei programmal készülnek a fesztivál szervezői, melynek kapcsán most újabb részleteket árultak el nekünk.
​”Ahogy ezt 1997-ben elkezdtük:

✔️ismét szeptemberben,

✔️ismét csak hazai előadókkal érkezik a

⭐⭐ FEZEN Klasszik ⭐⭐.

A FEZEN koronaűző, vírusölő háromnapos fesztiválja.


Megünnepeljük, hogy végre újra együtt, hogy az online csevejek után ismét koncerteken üvölthetünk egymás fülébe, hogy nem a billentyűzetek felett koccintunk.

Szeptember 11-12-13., három nap, három zenei helyszín és a hazai élvonal Székesfehérváron. A részletes programmal hamarosan jövünk, de ízelítőként azt már most eláruljuk, hogy itt lesz az Omegatól a Tankcsapdaig, a Road zenekartól a Vad Fruttik, a Halott Pénztől a Kowalsky meg a Vegaig szinte mindenki, akik szintén hónapok óta várják, hogy ismét igazi terepükön, élő koncerteken találkozhassanak Veletek.♥️


Ahogy korábban is írtuk, ez nem pótlás, nem ez a FEZEN2020, így az árakat még lejjebb visszük a Klasszikra. Aki pedig már megvásárolta 2020-as normál bérletét, vagy napijegyét használja fel a belépésre, annak a büfékben lefogyasztható kuponok formájában térítjük meg a különbözetet. A részletekkel, pontos árakkal hamarosan jövünk.

 

Terápia is ez a fesztivál, és nem csak az a három nap, hanem már a szervezés is. Amióta nekiálltunk folyamatosan érkeznek a pozitív megerősítések munkatársaktól, zenészektől és Tőletek is már az első hírekre. Szerelemből készül azokkal és azoknak, akik karszalaggal a kezükön, az első ütemeket meghallva érzik magukat i​​gazán szabadnak. Ilyen hónapok után pedig méginkább…” - áll a fesztivál hivatalos közleményében.

 


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.