Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Thievery Corporation a Budapest Parkban

Megkezdte hatodik szezonját a Budapest Park minden eddiginél erősebb, és legsokszínűbb külföldi felhozatallal.

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye az idei évben is rengeteg világsztárt hoz el Budapestre, köztük a Parov Stellart, Scootert, Damian Jr. Gong Marleyt, Simple Plant, Sum41-t Good Charlotte-t, Marilyn Mansont, Dj BoBot, na és persze a Thievery Corporationt.

A Thievery Corporation sok más zenekarhoz hasonlóan, mondhatni hazajár Magyarországra, hiszen nincs olyan év, hogy ne koncerteznének nálunk. Az együttes széles körben népszerű, igen nagy rajongótábornak örvend, köszönhetően sokoldalú, több stílust ötvöző, egyedi hangzásviláguknak.

Thievery Corporation @ VeszprémFest 2016 - Fotó: Vatai Réka Tímea

Elektronikus zenei alapokra épülő dalaikban elsősorban a chill-out, a jazz, a dub és a lounge műfaj elemei keverednek olykor egy kis trip-hoppal,  indai népzenével vagy  éppen brazil bossa novával. A formáció „nemzetköziségét”  és sokszínűségét az is jól mutatja, hogy mind a lemezeiken, mind a  turnéikon is külföldi vendégelőadók sorával dolgoznak együtt, és dalaik számos nyelven szólalnak meg.

Thievery Corporation @ VeszprémFest 2016 - Fotó: Vatai Réka Tímea

 

A duó 1995-ben Washingtonban alakult, és több mint húsz éves fennállásuk óta 18 válogatás-, és 10 stúdióalbumot adtak ki. Legutóbbi anyaguk, a The Temple of I & I névre keresztelt korong február 10-én látott napvilágot, melyről az első kislemezük a „Ghetto Matrix”.

A tavalyi VeszprémFestet egy fergeteges bulival búcsúztató zenekar június 21-én lép fel a Budapest Park Nagyszínpadán. Bemelegítésként a Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J alkotta elektronikus zenei trió, a Bin-Jip lép fel. Garantált a jó hangulat és chill „életérzés”, gyertek el! J

Early Bird jegyek 6.999 Ft-tól kaphatók, bővebb információkért látogassatok el a Park hivatalos oldalára: http://www.budapestpark.hu/event/thievery-corporation-20170621

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.