Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Teljes a Sziget headlinereinek listája

Közel 20 új névvel bővült a 27. Sziget fellépőinek listája, valamint fény derült az utolsó headlineres előadó kilétére is…

Érkezik a Nagyszínpad utolsó kiadó headliner helyére az egyik legsikeresebb amerikai rockzenekar, a tavalyi év Legjobb alternatív album Grammy-díját bezsebelő The National.

Színpadra lép a szintén Grammy nyertes multi-instrumelista producer Mura Masa, a brit alternatív rockzenei élet kiemelkedő gitárosa Johnny Marr, és a tavaly év végén új nagylemezzel előrukkoló Tom Odell.

Itt lesz a Big Thief indie-rock négyese, az elektronikus zenében utazó Honne, a hamburgi lemezlovas, David August, valamint a kanadai Broken Social Scene.

A progresszív rock képviseletében érkezik a Coheed and Cambira, live settel Jax Jones, a lemezjátszók mögé pedig Sonny Fodera, valamint Polo & Pan.

Továbbá akivel még biztosan találkozhatunk a fesztiválon: a pszichedelikus világú Khruangbin és a Black Mountain, Grace Carter angol énekesnő, a fúziós reggaet játszó Ocean Alley, és az amszterdami  Dj-producer Burak Yeter.

Kedvezményes jegyek még másfél napig, március 7-én délig érhetőek el!

További infó: sziget.hu


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.