Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Teljes a FEZEN programja

Július 24 – 27. között, immáron 23. alkalommal kerül megrendezésre a Fehérvári Zenei Napok, ahol idén is igen színes program vár mindenkit; a heavy-metaltól a house-on át, egészen a pop zenei előadókig helyet kapott mindenki a műsorban.

A korábbi évektől eltérően a fesztivál két fő helyszínén, a Harman és a Fehérvári Színpadon idén csak 3-napos programmal készültek a szervezők, ámbár több helyszín várja idén a látogatókat.

A Harman Színpadot július 25-én csütörtökön a bostoni heavy-metal banda, a The Offering koncertje nyitja meg, őket követi a hazai Lord zenekar és a svéd Arch Enemy, az estét pedig – az idei évben sokak legjobban várt zenekara – az egyik legnagyobb múltú progresszív metál banda, a Dream Theater zárja. A Fehérvár Színpad csütörtöki műsorában a Margaret Island, Ákos és Majka Kapott helyet.

 

 

 

 

Pénteken – elsősorban - a magyar zenekaroké lesz a főszerep a Nagyszínpadokon, érkezik a BSW, a Punnany Massif, a Welhello, valamint a Halott Pénz a Harman Színpadra, a Paddy & the Rats, egy kis skót heavy-metallal az Alestorm, a Road, majd végül az Ossian pedig a Fehérvár Színpadra.

 

 

 

 

Szombaton Horváth Tamás kezd a Harman-on, majd érkezik a Quimby, Thomas Anders – a Modern Talkingból, Hollandia egyik legismertebb house dj-je Fedde Le Grand, végül Metzker Viki.

Görög power-metállal indul szombaton a Fehérvár Színpad műsora a Firewind közreműködésével, utána Hobo + Bill, majd a Karthago a színpadon, a műsort pedig a „hazajáró” Ignite zenekar zárja.

 

 

 

 

A JBL Színpadon 4 napon át lesznek koncertek, legfőképpen haza zenekarok társaságában. Szerdán érkezik a Soulwave, a Cloud9+, a Fish! zenekar, a Follow The Flow és Pixa + Katapult Dj. Csütörtökön velünk lesz a Lóci játszik, Ganxsta Zolee és a Kartel, a loop-ok nagymestere, az ausztrál Dub Fx, poppos dallamokkal a Blahalouisiana, majd az esti party felelősök, Andro, Szecsei és Deltasigma.

 

 

 

 

Pénteken érkezik Rico & Miss Mood, Micro, a legutóbbi X-faktorból is ismert Stolen Beat és a USNK, Krúbi, az őrült színpadi showkról is ismeretes Soeri & Poolek, Dj Gozth x Mikee Mykanic, Lmen Prala, Cashtag, végül Dj Lenard szettje zárja a napot.

Szombaton indít A Kutya Vacsorája, őket követi a 30Y, a Belga, a Vad Fruttik, majd egy kis retro bulival érkezik Korda György és Balázs Klári, valamint a kihagyhatatlan Necc Party.

 

 

 

 

A Rockmaraton XXX elnevezésű színpad jó néhány külföldi sztárzenekart vonultat fel a négy nap során.

Szerdán színpadon az USEME, a Leander Kills, az ausztrál hard-rock csapat, az Airbourne, és az AB/CD tribute zenekar. Csütörtökön érkezik a Zorall, az Alvin és a Mókusok, az Eurovíziót is megjárt AWS, és az Apey & the Pea.

 

 

 

 

Kalapács koncerttel indul a péntek, majd jön az Ismerős Arcok, az idén 30. évfordulóját ünneplő new yorki Life of Agony, a szintén nagy múltú metál csapat, a Cradle of Filth, illetve Vulgar Display of Cover nevű formáció.

A fesztivál utolsó napján velünk lesz a Rómeó Vérzik, a Supernem, az 1981-ben alakult progresszív metált játszó amerikai Queensrÿche, Moby Dick, a színpad műsorát pedig a Zártosztály zárja.

 

 

 

 

 

Természetes idén is lesz Hammerworld Csarnok, ahol többek között találkozhatunk a Burnout, az Archaic, a HétköznaPICSAlódások, a Prosectura, az Ordog, a Cadaveres, a Septic Pain, illetve a Dalriada zenekarokkal is.

A Captain Morgan Cabrio kissé lágyabb zenékkel készül; fellép – sok más mellett – a Hősök, Rudan Joe, Takáts Tamás Blues Band, Colorstar, Jónás Vera Experiment, Szekeres-Barbaró, The Bluebay Foxes  és a Duckshell is.

Aki pedig lazulásra és feltöltődésre vágyik, annak a Reaktiváló – Melodic Vibes helyszín nyújt segítséget.

 

A teljes programot itt tudjátok átböngészni, jegyet pedig itt tudtok venni a fesztiválra.

Ne feledjétek, már csak 3 hét és nyit a Fezen!

 

 


 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.