Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Színházak Éjszakája 2018

Szeptember 22-én, szombaton, immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre Budapest egyik legnépszerűbb kulturális programja, a Színházak Éjszakája. Az idei évben 31 színház csatlakozott a rendezvényhez, melyen közel 200 program lesz látogatható.

A programok között lesznek: közönségtalálkozók, nyílt próbák és kulisszajárások, tánctanítás és színházi karaoke, versszínház, komplett előadások valamint műhelytitkok, színházi mesterségek bemutatója, pizsamaparty, improvizáció-oktatás, színészsimogató, és még színházi rapid randi is.

A szervezők a gyerekekre is gondolva, több teátrumban is kínál programot kifejezetten kisóvodás korú gyermekeknek is. Zárásként pedig afterpartyra várják a közönséget a TRIP Hajón, többek közt a BEKVART zenekarral és noÁrral. A rendezvénynek ebben az évben is az a legfőbb célja, hogy igazán közvetlenné tegye a közönség és az alkotók kapcsolatát.

A résztvevő színházak:

 

Átrium, Baltazár Színház, Bethlen Téri Színház, Budapesti Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Dumaszínház, Erkel Színház, Hatszín Teátrum, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karaván Színház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, Momentán Társulat, Ódry Színpad – Színház és Filmművészeti Egyetem, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, RS9 Színház, Stúdió Színház, Szkéné Színház, Trafó, Trip, Turay Ida Színház, Újszínház, Vidám Színpad, Vígszínház

A programok látogatásához mindössze egy karszalagra van szükségünk, amit az alábbi oldalon tudunk megvásárolni: https://www.jegy.hu/program/szinhazak-ejszakaja-2018-93445


További infó és teljes programlista:


https://www.szinhazakejszakaja.hu/

https://www.szinhazakejszakaja.hu/programok-2018.html

 

A Színházak Éjszakájára invitál minket Péterfy Bori és Saiid is, akik az esemény apropójából egy közös dalt is készítettek, melynek élő premierje a Budapest Parkos évadzáró nagykoncerten volt. A koncertről hamarosan érkezik a képes beszámoló… :)

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.