Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Programajánló: Péterfy Bori a Budapest Parkban!

Augusztus 25-én nagykoncerttel búcsúztatják a nyarat Boriék! Vendég: Jónás Vera Experiment!


Péterfy Bori & Love Band @ 26. VOLT - Fotó: Vatai Réka Tímea


Szombaton egy igazi „dögös” nyárzáró bulival vár minket az egyetlen és utánozhatatlan Péterfy Bori, és zenekara, a Love Band. Kishazánk egyik legkarizmatikusabb előadóművésze számtalan területen bizonyította már sokoldalúságát és tehetségét; az Amorf Ördögök énekesnőjeként szerzett – elsősorban - hírnevet, de a Krétakör, valamint a Nemzeti Színház tagjaként is nagy sikerrel szerepelt a színpadon, olyannyira, hogy 2008. augusztus 20-án a Nemzeti Színház színművészeként a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapta.


2007 tavaszán kezdett szólókarrierbe, és a – már feloszlott - Amorf Ördögök szerzőivel és tagjaival alapította meg a Péterfy Bori & Love Band-et. Még ez évben kiadták bemutatkozó, sanzon-rock lemezüket, mely egy éven belül arany-, később platinalemez lett. Két évre rá jelent meg 2. című lemezük, melyből egy akusztikus változatokat, és új dalokat is tartalmazó 2B verzió is a boltok polcaira került bő fél évvel később.

Egy kisebb szünet és pihenő után, 2012 novemberében érkezett meg a harmadik nagylemez Fehér Éjszakák címmel, majd jött a Szédülés 2016 áprilisában.

A zenekar fennállásának tízedik, jubileumi évfordulóját Bori X névre keresztelt új albumukkal ünnepelték meg, mely egy ugyanilyen nevű mobil-applikációval együtt mutatkozott be.

Boriék nyárzáró „rituáléja”, a tőlük jól megszokott fékezhetetlen energiával érkezik a Park Nagyszínpadára, hogy elvarázsolja és megtáncoltassa a közönséget. Bónuszként itt lesz SAIID-dal készült A kéket vagy a pirosat című daluk élő premierje, „bemelegítésként” pedig érkezik a különleges zenei világával a Jónás Vera Experiment.

Úgyhogy gyertek-gyertek szombaton a Parkba, izgalmas estének nézünk elébe! :)

Info: https://www.budapestpark.hu/event/peterfybori-20180825 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.