Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Programajánló: Alex Clare az Akvárium Klubban!

Akusztikus koncertsorozatának keretében Alex Clare November 26-án ismét kishazánkba látogat! :)


A korábban számos hazai fesztiválon és önálló esteken is nagy sikerrel koncertező angol úriember az Akvárium Színpadára tér vissza, méghozzá legújabb, szeptemberben megjelenő Three Days at Greenmount című albumával, melyen a jól ismert slágerek akusztikus verziója mellett jó pár, még kiadatlan nóta átdolgozása is hallható.

Alex Clare, The Lateness of the Hour névre keresztelt, Mike Spencerrel és Major Lazerrel készített bemutatkozó albuma 2011 nyarán jelent meg. Ezen a lemezen kapott helyet az énekes máig legsikeresebb dala – a már több mint 40 milliós nézettség felett járó - Too Close is, mely megjelenését követően egyből meghódította az európai slágerlistákat, hetedik helyen debütált az amerikai Billboard Hot 100-on és egy Brit Awards jelölést is hozott Clarenek.

Karrierje folyamatosan ívelt felfele; még ez évben jelent meg a többszörös arany- és platina minősítést elnyerő Rudimental sláger, a Not Giving In, melyben John Newmannal közösen működött közre.

2014-ben adta ki második nagylemezét a Three Hearts-ot, majd ezt követte két évre rá a Tall of Lions és az idén ősszel megjelenő akusztikus lemez. Pályafutása alatt a Rudimental mellett együtt dolgozott többek között a Sub Focussal, Kelis-szel, Bakermattel, és Don Diablóval is.

 

 

 

Az este folyamán színpadra lép a  londoni elektronikus soul duó, az Equals Band is, hogy bemelegítse a közönséget.

További infók: https://akvariumklub.hu/programok/alex-clare/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/445590512560008/

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.