Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Önálló koncerttel tér vissza Magyarországra a Ministry

Első önálló koncerttel érkezik Ministry július 11-én az A38 hajó színpadára, ahol a régi nóták mellett a tavaly megjelenő, Trump-kritikus AmeriKKKant című lemezből is kapunk bemutatót.

A Ministry eddig háromszor járt Magyarországon, valamennyi alkalommal fesztiválon lépett fel: 2006-ban és 2012-ben a Szigeten, tavaly a Fezenen. A frontember, Al Jourgensen 1981-ben még szintipop jellegű zenekarként hozta létre a Ministryt, de hamar váltott a metal műfajára, ahol rátalált indusztriál alapú sajátos stílusára. A Ministry az elmúlt évtizedekben olyan előadókra volt hatással, mint a Nine Inch Nails vagy Skinny Puppy.

Az együttes története során többször leállt, feloszlott, de a harcos, politikus dühvel teli szövegeiről elhíresült, ma már 60 éves Jourgensen időről időre új lemezt készít, turnéra indul. A zenész hallatta a hangját a Bush-éra idején, a gazdasági válság után is.

A Ministry 1992-es lemezével, a Psalm 69-nal ért fel a csúcsra: a több mint egymillió példányban elkelt albumon olyan metal alapvetések szerepelnek, mint a N.W.O., a Just One Fix, a Hero vagy a Jesus Built My Hotrod. Az N.W.O.-t Grammy-díjra is jelölték 1993-ban a legjobb metal előadás kategóriában.

Infó, jegyek: https://www.a38.hu/hu/program/ministry-us 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.