Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Múzeumok Éjszakája 2017

Az év legrövidebb éjszakáján, június 24-én ismét országszerte ünnepelnek a múzeumok…

 

Idén már 15. alkalommal kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája, melynek keretében számtalan fővárosi és vidéki múzeum, egyetem, könyvtár, valamint galéria várja az érdeklődőket. Az évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kultúrális esemény idén több mint 320 intézménnyel karöltve, közel 2000 programmal készül, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Az országos programsorozat idei fő helyszíne Debrecen, de természetesen a főváros, valamint további 73 város is bővelkedik látnivalókban.

A rendezvény összes helyszínéről illetve programjáról minden információ megtalálható a www.muzej.hu oldalon, ahonnan letölthető az esemény hivatalos mobil alkalmazása is.

Sok nagyváros mellett, Budapesten is egységes karszalaggal látogathatók a programok; a felnőtt karszalag 1.700 Ft, a gyermek karszalag 800 Ft, melyek érvényesek a BKK múzeumi buszjárataira, valamint az elektromos kisautó körjáratokra is.

Jegyek online is elérhetők a www.jegymester.hu oldalon; ezzel kapcsolatosan is minden tudnivaló megtalálható a hivatalos oldalon.

 

 

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.