Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Megvan az idei Nagy-Szín-Pad! mezőny

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató a Volt Produkció és a Petőfi Rádió szervezésében.

 

A meghívásos alapon működő, koncertszervezők, producerek és zenei szerkesztők ajánlásával összeálló zenei versenynek ismételten az Akvárium Klub ad otthon; május 2-től négy napon át 2-2 koncerten vehet részt a közönség.

„Mindenki örömmel fogadt a meghívásunkat, sohasem fordult elő, hogy valaki nemet mondott volna. Az eddigi tapasztalataink és a résztvevők visszajelzései azt igazolják, hogy bár a Nagy-Szín-Pad!-nak nagy a tétje, mégsem kizárólag versenyként tekintenek rá, sokkal inkább egy négy napos koncertsorozatként, amely rengeteg fesztiválmeghívás és egyéb felkérés követ. Az idei évben egy jelentős díjjal bővül a sor: a Visegrádi Csoport magyar elnöksége apropóján egy-egy csehországi, lengyelországi és szlovákiai fesztiválra is eljut a Nagy-Szín-Pad! egy résztvevője, illetve ebből a három országból mi is vendégül látunk zenekarokat.” – mondta el Lobenwein Norbert, a verseny alapítója. Tehát  az elődöntőkön fellépő külföldi zenekarokkal nem csak az Akvárium színpadán, hanem a június végi Telekom VOLT Fesztiválon is találkozhatunk majd.

Az mezőnybe beválogatott nyolc zenekar, az Amigod, Antonia Vai, az Apey & the Pea, a Belau, byeAlex és a Slepp, a JETLAG, NB és a Soulwave közül kikerülő győztes formációnak biztos helye van a legnagyobb hazai fesztiválok, - Sziget, Volt, Strand, Campus – idei nagyszínpadán. A verseny elődöntőit és a döntőjét az M2 Petőfi TV élőben közvetíti majd.

A Nagy-Szín-Pad! 2018-as menetrendje:

-    Május 2. Apey & The Pea, NB

-    Május 3. Antonia Vai, Soulwave

-    Május 4. Belau, ByeAlex és a Slepp

-    Május 5. Amigod, JETLAG

-    Döntő: Május 11. 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.