Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Megérkeztek az Európa Színpad és a Cruisin Boat fellépői a Szigetre!

Az utóbbi évek egyik legkedveltebb helyszínén, az Ibis presents Europa Stage-en idén is számos feltörekvő, főként Európa országaiból érkező zenekar lép fel.

Érkezik az amerikai post-punk Algiers, a német énekes-gitáros Bosse, a lengyel blues-rockos Cheap Tobacco, és a svájci születésű szlovák pop-rock énekesnő, Celeste Buckingham.

Velünk lesz még a lett indi trió, a Carnival Youth, a szintén idei-vonalon mozgó olasz Coma Cose, a bécsi Hearts Hearts, a francia hip-hop előadó, Hippocampe Fou, valamint a jordániai elektronikus fromáció, a 47Soul.

Színpadra lép az olasz alternatív-rock csapat, az I hate my village, az ukrajnai Dj-producer énekes, Ivan Dorn, Dél-Kóreából érkezik az elektronikus zenében utazó Idiotape, Amszterdamból a Jungle by Night, Franciaországból pedig Lord Esperanza.

Érkezik még a madridi Rumba ’N Roll mesterei, a La Ganga Calé, a rapben utazó francia L’Or du Commun, a szintén hip-hop, rap műfaj képviselői, a többnemzetiségű Lucille Crew, a német indi-rock Leoniden, a latinos Maruja Limón.

Hollandiából érkezik a pop énekesnő Naaz, Csehországból a punk-rock Pipes and Pints, Párizsból a post-punk Rendez-Vous csapata, Svájcból a mulit-instrumentalista Sophie Hunger, Isztambulból a rockban utazó The Ringo Jets, valamint Belgiumból a post-punk Whispering Sons, valamint érkezik a Satellites is.

Természetesen hazai zenekarok is képviseltetik magukat az Europa Színpadom, itt lesz Kedves Péter szóló projektje, a Belau, az alternatív vonalon mozgó Esti Kornél, a psuichedelikus soult játszó Mörk, és a többnemzetiségű Mongooz and the Magnet.

Az idén harmadik alkalommal elindított Sziget Cruisin Boat Party-hajón a lehető leglátványosabb és különlegesebb zenei program keretein belül fedezhetjük fel Budapest belvárosát. Az elegáns Európa Hajón mindenki megtalálhatja azt a programot, amit csak keres, legyen szó babszákos lazulásról a Parlamenttel a háttérben vagy lüktető partyról a fedélközben. A Duna teljes fővárosi szakaszát végigbulizva csodálhatjuk meg Budapest világhírű panorámáját, a fejünk felett átívelő idakat, vagy az utunkat szegélyező többszázéves épületeket. – áll a fesztivál hivatalos oldalán.

A Partyhajó idei LINE UP-ja.

Aug. 8 – SONNY FODERA


Aug. 9 – Vunzige Deuntjes Soundsystem - hip-hop & R 'n B


Aug. 10 – Lenzman, René LaVice - drum 'n bass


Aug. 11 – Karotte


Aug. 12 – WORAKLS


Aug. 13 – Sigala

A Hajó Menetrendje:

  • 11.00-12.30 Dráva u-i kikötő, Sziget kikötő (csak érvényes Sziget fesztiválbelépővel!) - Beszállás

  • 13.00-17.00 Partyhajózás

  • 17.00 Szilágyi Dezső téri kikötő - Kiszállás

További infó:

https://szigetfestival.com/hu/

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.