Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Majdnem teljes a STRAND Fesztivál programja

További fellépőkkel, valamint három színpad részletes programjával jelentkeztek a Strand Fesztivál szervezői.

Az idei évben augusztus 20 -24. között megrendezésre kerülő fesztivál eddig bejelentett fellépősora - Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas and Like Mike, Jonas Blue - mellé érkezik majd a kaliforniai DJ-producer Steve Aoki, a dubstep koronázatlan királyai, a Modestep és Sigma, illetve fellép a népszerű francia dance duó is, az Ofenbach.

Idén egy nappal hosszabbodik és egy ünnepi programmal indul a fesztivál. Augusztus 20-án egy kétórás show keretében idén már negyedik alkalommal adják át a Petői Zenei Díjakat. Ugyanezen az estén nagykoncerttel érkezik John Newman, lesz ünnepi NECC Party és a Balaton legnagyobb tűzijátéka is várja majd a Zamárdiba látogatókat.

A mai naptól tanulmányozható a STRAND Fesztivál három színpadának részletes programja is: a Halott Pénz, Majka, Rúzsa Magdi, Quimby, ByeAlex és a Slepp és az AK26 mellett a teljesség igénye nélkül fellép majd a Punnany Massif, a Lóci játszik, a Bagossy Brothers Company, a The Biebers, az Animal Cannibals, a Wellhello, a Fish!, a Belga, a Brains, a Mary Popkids, a Margaret Island, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Supernem, a Szabó Balázs Bandája, az Irie Maffia, a Blahalousiana, az Esti Kornél, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Hiperkarma, a 30Y és a Kelemen Kabátban is, valamint a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyzői.

A STRAND történetében először játszik majd a fesztiválon a Hooligans, Krúbi, a Csaknekedkislány, illetve Geszti Péter is egy különleges best of műsorral érkezik majd a Balaton partjára.

Programok:


További infó: strandfesztival.com

 


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.