Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Lemezhallgatós közönségtalálkozó az Ivan & the Parazollal

Egy különleges este keretében hallgathatunk bele az Ivan & the Parazol hamarosan megjelenő következő albumába…

A Lemezjátszó egy 2017 tavaszán indult különleges programsorozat, mely havi egy-két alkalommal kerül megrendezésre a budapesti B32 Galéria és Kultúrtérben, hogy egy ismert zenész kedvenc albumát – bakeliten lejátszva – megismertesse a rajongókkal. A zenehallgatás közben és után Horváth Gergely rádiós szakember beszélget a meghívott zenésszel. Volt már vendég Lovasi András, Harcsa Veronika, Petruska András, Novák Péter, Beck Zoltán, Likó Marcell és Felcser Máté is.A következő alkalommal nem más, mint az Ivan & The Parazol tagjai kommentálják saját dalaikat. A csapat új lemeze március 22-én jelenik meg Exotic Post Traumatic címmel, de a rajongók már 14-én és 19-én is végighallgathatják a számokat Ivánék társaságában. Előbbi Lemezjátszó-est a B32 Galéria és Kultúrtérben lesz Budapesten, utóbbi pedig Győrben, a Rómer Házban. Mindkét esemény egy-egy rövid akusztikus koncerttel zárul, az együttes ugyanis előad pár új dalt.


A közönség számára azért is jelenthet élményt a két esemény, mert az albumot az Audio-Technica csúcsminőségű lemezjátszóján és hangfalain hallgathatják meg. Tavaly már volt hasonló estekre példa, amikor szeptemberben hat városban mutatta meg nagy sikerrel új albumát a Margaret Island.

Ne feledjétek, március 14-én a B32 Galériában, március 19-én pedig a győri Rómer Házban találkozhatok Vitáris Ivánékkal! :)


Fb esemény: https://www.facebook.com/events/Music/lemezj%C3%A1tsz%C3%B3-ivan-the-parazol-budapest/809724919359953/

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.