Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Később nyit a Budapest Park (is)

Új időpontra kerülnek át a május közepéig korábban meghirdetett koncertek.

 

 

​”Kedves Vendégeink!


A nemrégiben határozatlan időre meghosszabbított kormányrendelet fényében, illetve mindannyiunk egészsége érdekében egy igen nehéz döntést kellett meghoznunk. Sajnos a Park áprilisi megnyitása nem látszik reálisnak, ezért az április 23. és május 16. között tervezett koncertjeinket elhalasztjuk. Jó hír azonban, hogy ezeknek a koncerteknek már találtunk egy későbbi várható új időpontot, ezeket a holnapi nap (04.16.) folyamán minden eseményben közzétesszük.


A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, kérünk, 30 napon belül írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra, ahol a jegyárnak megfelelő értékű utalványt kapsz. Ezt a mai naptól számított 6 hónapban lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.


Ha nem jó számodra az új időpont, de támogatnád a zenekar és a Park munkáját azzal, hogy nem váltod vissza a jegyed, úgy kérünk, a tamogato@budapestpark.hu címre írj nekünk! A jegyárad 50%-ával a zenekart, 50%-ával pedig a Parkot segíted. Amennyiben hozzájárulsz, nevedet egy külön erre a célra létrehozott támogatói oldalon - és terveink szerint nyitás után a Budapest Parkban is - feltüntetjük. És persze hálásan köszönjük! <3


Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is Ticketswap oldalát ajánljuk.


Amennyiben a későbbiekben lenne olyan koncertünk, amit nem tudunk új időpontban megtartani, úgy az arra vásárolt jegyek árát visszatérítjük.


Higgyétek el, mi vártuk a legjobban, hogy kinyithassuk kapuinkat, hogy megmutathassuk nektek szép, új köntösbe bújtatott színpadunkat, hogy bedörrenthessük a hangfalakat és hogy önfeledten szórakozni lássunk Titeket.


Ez most egy kicsit később történhet meg, mint ahogy terveztük, de bízunk benne, hogy minél előbb megtöltitek vidámsággal a Budapest Parkot. Egy számunkra is ismeretlen helyzethez kell most alkalmazkodnunk, de követjük a kormányzati szabályozásokat, és amint tudunk, tájékoztatunk Benneteket minden változásról. Reméljük, mindannyiótokkal találkozunk!​​” - áll a Park közleményében.


Tehát kicsit még várnunk kell a nyitásig :(, de addig is elevenítsünk fel néhány pillanatot a tavalyi szezonból. 

-

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.