Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Kedden indul a VOLT…

Június 28-án megnyitja kapuit az Európa legjobb közepes méretű fesztivál díjjal kitűntetett, Telekom VOLT Fesztivál. A nulladik napi, első Petőfi Díj átadót követően számos világsztár váltja majd egymást a VOLT nagyszínpadain, lesz Óriáskerék és Tűztorony is…

 

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is, már most rekordot döntött a fesztivál; ugyanis egy héttel a kapunyitás előtt minden bérlet elkelt, a pénteki nap is teltházas, így már csak a többi napra lehet napijegyeket vásárolni. A legnagyobb érdeklődés az Iron Maiden, a The Prodigy, Wiz Khalifa, Slayer és az Axwell^Ingrosso páros fellépését kíséri.

Az idei év újdonságai között szerepel a 35 méter magas óriáskerék, a Folk színpad, és a VOLT-Fő-Tér-Kép produkció, amely keretében a Tűztorony tövében kortárs művészek és a közönség macskaköveket felhasználva egy hatalmas képet készt el.

 

Változik a beléptetés is, az idei évtől kezdődően egy új check-in folyamatot vezetnek be a szervezők. A vocser beváltását követően kapott karszalag nevesítésre kerül, a becsekkolás által a karszalag személyhez lesz kötve. Az új rendszer a biztonság növelését segíti elő, természetesen az adatok kezelése a hatályos magyar és EU adatvédelmi törvényeknek megfelelően történik.

 

Az okoseszközök forgalmának, valamint az adatigény növekedése okán, a Telekom megerősített műszaki háttérrel és jelentős 4G lefedettséggel készül az idei fesztiválra.

 

A már jól megszokott MOL Nagyon Balaton Torony mellett újabb izgalmas építmények várják a látogatókat; az idén 100 éves Magyar légiirányítást bemutató Hungaro Control toronyból egy felfújható légpárnára lehet majd „kiugrálni”, a VOLT vidámpark pedig a Sopron Eye óriáskerékkel fog kiegészülni, melyen az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából, ’56-os hősöket bemutató videóetűdöt vetítenek.

 

A játékos kedvű fesztiválozókat várja az öt napon át tartó, Nagy Volt Verseny. A jelentkező csoportoknak a saját városuk képviseletében naponta több feladatot kell teljesíteniük, amelyek egy része a helyszínen, mások a belvárosban valósulnak meg. A győztes csapatok saját otthonukban folytathatják a fesztiválozást egy Bohemian Betyars szobakoncert keretében, zsebükben a jövő évi VOLT-ra szóló bérletekkel, és az idei STRAND Fesztiválra szóló VIP-bérletekkel.

 

 

Egyszóval rengeteg színes program és koncert vár minket… találkozunk Sopronban!

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.