Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Ők már biztosan ott lesznek az idei Kolorádón!

Bejelentették az idei Kolorádó fellépőinek nagy részét; igen erősnek ígérkezik a felhozatal!

Minden idők legjobb Kolorádó Fesztiválját ígérik a fellépők hosszú sorával bejelentkező szervezők. Az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fesztivál a hazai zenekarok és lemezlovasok mellett idén is nagy hangsúlyt fektet abba, hogy minél több érdekes és különleges külföldi előadót vonultasson fel.

Az egyik legnagyobb húzónévnek számít a The War on Drugs korábbi gitárosaként is jól ismert Kurt Vile és háttérzenekara, a The Violators, akik tavaly októberben megjelenő Bottle It In lemezükkel érkeznek.

Nigériából érkezik az afrobeat legnagyobb alakjának, Feli Kutinak a fia, Femi Kuti, valamint zenekara, a The Positive Force.

Szintén headlineres fellépő a kisérleti zene egyik fontos alakja, Yves Tumor.

A punk-rock rajongók nagy örömére érkezik a belga Cocaine Piss.

Itt lesz álomszerű popzenéjével a berlini Fenster.

Az afrikai vonalat erősíti Tanzánia házi műfajának, a singelinek az egyik legkiemelkedőbb képviselője, Bamba Pana & Makaveli.

Uganda Dj-sztárja, Kampire is színpadra lép.

Érkezik a tunéziai undeground kiemelkedő alakja, Deena Abdelwahed.

A rituális ambient és a szibériai népzene tökéletes elegyét hozza el nekünk a Nytt Land formáció.

Az élő zenés koncertek mellett a Kolorádó nagy erőssége a nívósnak mondható DJ-felhozatal is, így biztosítva a hajnalig tartó táncmulatságokat. J. Az idéi év legjobban várt lemezlovasai kétségtelenül a londoni Ben UFO, és a szintén Angliából érkező Call Super.

A techno szerelmeseihez érkezik az Oliver Ho vezette Broken English Club, a melankólikus, „sötétebb” világ kedvelőihez pedig a francia Unwelt.

A lemezjátszóknál köszönthetjük még az olasz Sigha-t, Tongue & Groove techno kettősét, mostanra a pesti klubélet állandó szereplőjének számító török Vedat Akdag-ot, valamint a keleties pszichodiszkó formációt, a romániai Khidja-t.

Természetesen a női Dj-mesterek sem maradhatnak ki a felhozatalból; techno-vonalon érkezik a dán-orosz Anastasia Kristensen, az Angliában befutó olasz Elena Colombi és a berlini Tresor rezidense, a spanyol REKA is.

A hazai frontról már biztosan velünk lesz: The Moog,  Volkova Sisters,  Middlemist Red, Fran Palermo,  Szabó Benedek és a Galaxisok, Dope Calypso,  Ricsárdgír, Gustave Tiger, Mayberian Sanskülotts,  Platon Karataev, Analog Balaton, Felső Tízezer, Freakin’ Disco,  Carson Coma, Doggos, Berriloom and the Doom, Megtűrtek, ISU, Dork,  Adis Abbé, Lavalava Crew, Norwell, Aiwa, TPSRPRT, Perrin, Pizza Amore,  Sex Riders.

A Kolorádónak idén is a nagykovácsi Sztrilich Pál Cserkészpark ad otthont, június 19 és 22 között. Kedvezményes árú bérletek, 14.900 Ft-ért még február 17-ig kaphatók, amit 3500 Forintos táborjeggyel egészíthetnek ki a helyszínen sátorozni vágyók. A következő hetekben és hónapokban pedig további fellépők és művészeti programok bejelentésével egészül ki a fesztivál programja.

További infók: http://kolorado.hu/2019/


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.