Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Újra 5 Nap Jamaica! II.

Ska nap, Mr. Ring Ding, Daddy Freddy, Blakout Ja, Teacha Dee és Perfect Giddimani… mindezek, és még sok más érdekes előadó és program vár minket a Camp további napjain.

A csütörtöki nap a SKA műfajban utazó zenekaroké lesz; az early reggae és rocksteady stílust képviselő The Three Teadies zenekar kezdi a napot a Nagyszínpadon, őrületes ugrálásra invitál a Skafunderz, érkezik a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb zenekara a Pannonia Allstars SKA Orchestra méghozzá egy különleges és sokoldalú előadó, Dr. Ring Ding kíséretében. Az est utolsó fellépője az idén 30. évfordulóját ünneplő Polemic zenekar lesz Szlovákiából.

A RaStage-en egy kis instrumentális ska-val indít a Kettő Kettő Tánczenekar prezentálásában,  érkezik a reggae-ska szcéna egyik üde színfoltja a Bad Habit Budapest Ska Band, a soproni Ska Tunes, hazánk legkelendőbb rezesbandája, a BOSS – Band of StreetS, végül a Western Sound gondoskodik a hangulatról KRSA és Dr. Ring Ding társaságában.

A DubYard csütörtöki napján ismét találkozhatunk Jahfar-ral, Dr. Analóg-gal, Áfonyá-val valamint a Hertical Youth-tal, de itt lesz még Dreadhead, Natty Youth Szlovákiából és egy szuper Live Dub Show-val érkezik Kibir La Amlak.

Pénteken a jó öreg Copy Con kezd a Reggae Express Band-del, őket követi a Tigris zenekar, majd a Budapest Riddim Band Indonézia elsőszámú reggae „nagykövetével”, Ras Muhamad-dal, a szintén Indonéz felmenőkkel rendelkező énekes-dalszerző Tóke-val, és az egyik legnagyobb reggea legenda lányával, a dél-afrikai Nkulee Dube-val. Az esti fergeteges hangulatról pedig Daddy Freddy & Blackout gondoskodik. (jó lesz az, nagyon! :))

Szabad Élet-tel indít a RaStage, jön a Roots 4Ward majd Bottah Rankin & Jah Golden Band Yaardie Vancard közreműködésével, az éjszaka áttáncolásához a Dancehall Madness szolgáltatja a zenét.

A DubYard „visszatérő” lemezlovasai mellett játszik még a Dub Settlers HIFI, a Vru Dubz, a Du3Normal és Moa Anbessa & Giallo Man.

A Camp utolsó, szombati napját Diggieman és a The Mighty Roots Foundation indítja, őket váltja a szabadkai reggae-ska-balkan groove stílusokat ötvöző SinSeekas feat Hornsman Coyote, érkezik a házigazda Ladánybene 27, majd ismét a Budapest Riddim Band lép színpadra olyan fantasztikus jamaikai előadók társaságában, mint Teacha Dee és Perfect Giddimani.

A RaStage első fellépője a Gravefruit Sound lesz, jön A Láma Dalai, egy Live Session-nel a The Brigadiers & Friends, a különböző zenei stílusokat ötvöző Stabilfrazír, a harsonás-énekes Hornsman Coyote, végül egy kecskeméti reggae sound system, a GoatMét Sound meets Moe &LegoMan.

Tribal Soul Sound, Engineers Sound és Hertical Youth ismét a DubYardon, de lesz még Mr Skunk, Captain Midnite – Digital Session, Connections to Foundations, High Kulutre,  illetve utolsóként Dubapest HIFI pörgeti a lemezeket.

Teljes program & minden infó: www.reggaecamp.com

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.