Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​Ismét lesz Kultúrházak éjjel-nappal

Február 14 és 16 között ismét egy teljes hétvégén át országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban várják az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként.

Több száz kulturális központban és művelődési házban, köztük már nyolc határon túli településen is  várják országszerte a legtöbb helyen ingyenes, változatos és értékes programokkal az érdeklődőket február 14. és 16. között a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat alkalmából. A Magyar Népművelők Egyesülete által tizennégy éve útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen részesei legyenek a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. A programsorozat jelmondata „Mindennap értéket adunk”, idén is arra hívja fel a figyelmet, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt. A korábbi évekhez hasonlóan az esemény védnöke Novák Péter zenész, színész, rendező.


A programsorozat az ország számos művelődési házának részvételével zajlik majd, akik az esemény hivatalos weboldalán ( www.kulturhazak.hu ) folyamatosan regisztrálják programjaikat. A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesz három kiemelt helyszíne a  rendezvénynek, az eseménysorozatot megnyitó pénteki, fővárosi kiemelt település Budafok lesz, szombaton egy nagyvárosra irányulnak a reflektorfények: Soltvadkerté lesz a főszerep, míg vasárnap a kistelepüléseken zajló, nélkülözhetetlen közösségteremtő munkára kívánják felhívni a figyelmet, ezúttal Patak képviseli a falvakat, kisvárosokat, mint fő helyszín. Az államtitkár a sajtótájékoztatón köszönetét fejezte ki a közművelődésben dolgozóknak, akik áldozatos és kitartó munkájukkal nemcsak az esemény három napja alatt,  hanem egész évben segítik a közművelődés ügyét.További infó itt, Fb esemény itt.​​

 

Forrás: kulturhazak.hu


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.