Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Garázsband fesztivál a Müpa mélygarázsában!

A Ludwig Múzeum és a Müpa fiatal, amatőr pop-rock együttesek számára meghirdetett közös pályázatának győztes zenekarai, egy egész estés ingyenes rendezvény kereteiben belül adnak koncertet, a Müpa mélygarázsában, Június 4-én.
A Garázsband fesztivál színpadán hat zenekar követi egymást, a rock-elektro Flatband, a pécsi Junkie Jack Flash, a bemutatkozó lemezükkel a Petőfi Rádió Top 30-as listáján debütáló Passed, a The Bluebay Foxes, a blues-rockban utazó The Luckies,  és a TPS Report.


A koncerteket követően, a két legtöbb szavazatot begyűjtött zenekar értékes különdíjat kap: egy egész napos stúdiózást és profi fotózást a Müpa felajánlásával, fellépési lehetőséget a Ludwig Múzeum teraszán az idei Múzeumok Éjszakáján, valamint megjelenést a múzeum blogján.


Az este 18 órakor kezdődő fesztivál ideje alatt – a fesztiválra szóló karszalaggal -, ingyenesen látogathatóak a Ludwig Múzeum rockzenével foglalkozó tárlatai; a Szenvedély, a Rajongás és művészet, valamint a Rock/tér/idő kiállítás is, ahol 20 órai kezdettel a Vad Fruttik frontembere, Likó Marcell, és Géci János író, képzőművész tart tárlatvezetést.

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.