Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Fesztiválnaptár - Június

Újra itt a nyár, a fesztiválok igazi szezonja. Nézzük - a teljesség igénye nélkül -, hogy kishazánkban milyen programokat tartogat számunkra a június.

Belvárosi Sörfesztivál

Hol: Budapest, Szabadság Tér

Mikor: 2018.06.06 – 10.

Mennyiért: Ingyenes!

Hivatalos oldal: www.sorfesztival.hu

Közel 250-féle sörrel, piknikhangulattal, kerekasztal-beszélgetésekkel és számtalan ingyenes koncerttel várja az érdeklődöket a Belvárosi Sörfesztivál.

Fellépők: Török Ádám és a Mini, Stoned, Maszkura és a Tücsökraj, Gyurácz Tamás Akusztik, Ripoff Raskolnikov, Huckleberry Guys, Hollywood Rose, Egri Péter és a Mystery Gang, Hangácsi Márton, Céanne & The Chapel Jiggaz, és még sokan mások.

Harley-Davidson Open Road Fest

Hol: Alsóörs, Pelso kemping

Mikor: 2018.06.06 – 10.

Mennyiért: -

Hivatalos oldal: www.openroadfest.hu

Idén már 19.-ik alkalommal gyűlnek össze a „nagy” motorosok és a rock zene imádók a Balaton egyik legmenőbb kempingjében.

Fellépők: The New Roses (de), Canned Heat (usa), Apocalyptica (fin), Tankcsapda, Leander Kills, LGT – Zenevonat, Paddy &The Rats, Fish!, Useme, Török Ádám és a Mini, Zorall, Dorothy, és még sokan mások.

Visegrock Fesztivál

Hol: Visegrád, Rendezvény tér

Mikor: 2018.06.08 – 09.

Mennyiért: Ingyenes!

Információk: http://www.visitvisegrad.hu/Esemenynaptar/V_VisegRock_Fesztival.html?utm_campaign=programturizmus&utm_medium=programturizmus&utm_source=programturizmus

A Dunakanyar blues-rock fesztiválja immáron ötödik alkalommal vár ingyenes koncertekkel és vadfőző versennyel.

Fellépők: Pramis, Vörös István és a Prognózis, Tűzkerék, Ozone Mama, Fekete Jenő Trió, Tom White and the Mad Circus, Stoned, és még mások.

VII. Gere Jazz Fesztivál

Hol: Gere Bírtok, Villány

Mikor: 2018.06.08 – 09.

Mennyiért: Pénteki Napijegy: 12.900 Ft, Szombati Napijegy: 16.900 Ft, Kétnapos Jegy: 24.900 Ft

Hivatalos oldal: www.gerejazz.hu

A jól megszokott finom borok, exkluzív környezet, no és persze kíváló jazz koncertek.

Fellépők: Nicola Conte & Spiritual Galacy, Barabás Lőrinc Quartet, Balázs Elemér Group, Kéknyúl, és a Rákfogó Zenekar.

Kolorádó Fesztivál

Hol: Adyligeti Sztrilich Pál Cserkészpark

Mikor: 2018.06.13 – 16.

Mennyiért: Napijegyek: 7.500 Ft, Bérletek (elővételes): 15.000 Ft-tól, Táborjegy: 2.500 Ft

Hivatalos oldal: www.kolorado.hu

„2018-ban harmadszor veszünk ki itt négy nap szabadságot, friss nemzetközi fellépőkkel, gondosan válogatott magyar előadók koncertjeivel, ahol csak egy egészségügyi séta választja el az úszós gitárzenét a csűrben kanvargó technótól.”

Fellépők: Hinds (es), Kelela (us), Wavves (us), Ebo Taylor (gha), Tops (can), Chino Amobil (us), Umfang (us), Les Filles de Illighadad (nig), Willikens & Ivkovic (de), Jayda G (can), Powder (jp), Buster Keaton (uk), Volkova Sisters, Panel Surfers, Middlemesit Red, Fran Palermo, Szabó Benedek és a Galaxisok, Ricsárdgír, We plants are happy plants, The Qualitons, Analog Balaton, és még sokan mások.

Óbudai Nyár

Hol: Budapest, Óbuda, több helyszín

Mikor: 2018.06.15 – 08.31.

Mennyiért: Programtól függően

Hivatalos oldal: www.obudainyar.hu

Budapest kulturális életének egyik legkiemelkedőbb összművészeti fesztiválja ismét rengeteg koncerttel, filmvetítésekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, és temérdeknyi kulturális programsorozattal várja az érdeklődőket júniustól augusztusig. Mindenképpen érdemes felkeresni a fesztivál hivatalos oldalát: www.obudainyar.hu , és végigböngészni a rendkívül színes kínálatot.

Fishing On Orfű

Hol: Orfű, Panorama kemping

Mikor: 2018.06.20 – 23.

Mennyiért: Napijegyek: 6.990 Ft-tól, Bérletek, Sátorjegyek elfogytak!

Hivatalos oldal: www.fishingonorfu.hu

A legkedveltebb alternatív és undeground zenekarokat felvonultató 11. születésnapját ünneplő fesztivál idén is nagy érdeklődésnek örvend. A legtöbb napra is már elfogytak a jegyek, akárcsak a bérletek, így aki mindenképpen szeretne ellátogatni Orfűre, annak iparkodnia kell..

Fellépők: The Subways (uk), Belzebong (nl), Birds in Row (fr), Petrol Girls (a/uk), 30Y, Besh o Drom, Belga, Budapest Bár, Erik Sumo Band, Hiperkarma, Ivan & The Parazol, Kiscsillag, Péterfy Bori & Love Band, Quimby, Supernem, Vad Fruttik, Bohemian Betyars, Intim Torna Illegál, Esti Kornél, és még sokan mások.

Everness Fesztivál

Hol: Alsóörs, Pelso kemping

Mikor: 2018.06.20 – 25.

Mennyiért: Heti Bérlet: 30.800 Ft, 3 Napos Hétvégi Bérlet: 28.800 Ft, Napijegyek: 10.010 Ft-tól

Hivatalos oldal: www.everness.hu

Magyarország legspirituálisabb fesztiválja rengeteg zenével, tánccal, jogával, előadással, és számos workshoppal vár minket a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében.

Fellépők/Előadók: Tribali, Kailash Kokopelli, Mitsch Kohn, Layanda, Samsara Boulevard, Stephan Christanov, Életfa Mantra Kör, Dorombal, Mantrasound, James Eaton, Dan Millman, Donald Walsch, Pál Tamás, Soma, Feldmár András, Puzsér Róbert, és még sokan mások.

Beach Festival

Hol: Balatonfűzfő, Surf Beach

Mikor: 2018.06.20 – 24.

Mennyiért: Bérletek: 12.500 Ft-tól, Hétvégi Jegy: 6.999Ft-tól, Napijegyek: 3.999 Ft-tól.

Hivatalos oldal: www.beachfeszt.hu

A szörf, a balatoni sportok, a techno és a retro zenék szerelmeseinek kötelező fesztiválja.

Fellépők: Julian Jordan (nl), Dannic (nl), Rokka Animal (ch), Majka és Curtis Live!, Wilcox, Pixa, Purebeat, Kelemen Kabátb, Yamina, Metzker Viktória, Kozmix, Pápai Joci, és még mások.

Ukk & Roll Rock és Motoros Hétvége

Hol: Ukk, Sporttelp

Mikor: 2018.06.21 – 24.

Mennyiért: Szerda ingyenes, Többi Napijegy: 3.000 Ft-tól, Bérlet: 8.000 Ft, Tanuló Bérlet: 3.000 Ft, Kemping: 1.500 Ft

Hivatalos oldal: www.ukkandroll.hu

A Megyer Camp Fesztivál utódja egy csodálatos helyszínen, az ukki sporttelep és pihenőpark területén immáron harmadik alkalommal várja a kikapcsolódni vágyó rockkereket.

Fellépők: Black Mama (it), Beasto Blanco (usa) Vambo (gb), Phrenia (srb), Leander Kills, Auróra, Pokolgép, Rózsaszín Pitbull, Aerosmith Shoy by Eurosmith (it), Road, Rómeó Vérzik, és még sokan mások.

VOLT Fesztivál

Hol: Sopron, Lővér Kemping

Mikor: 2018.06.26 – 30.

Mennyiért: 5 napos Bérlet: 54.990 Ft, 4 napos Bérlet: 36.990 Ft, 3 napos Bérlet: 32.990 Ft, Napijegyek: 13.990 Ft,

Nuladik Napi Jegy (Depeche Mode): 24.990 Ft, Csütörtöki, Iron Maiden teltházas már, Kempingjegy 5 napos: 4.990 Ft, Kempingjegy 1 napos: 1.990 Ft

Hivatalos oldal: www.volt.hu

A hazai fesztivál-élet második legfontosabb eseménye a VOLT 26.-ik alkalommal, elképesztő nemzetközi felhozatallal, 125 magyar fellépővel és számtalan kulturális programmal készül idén is.  

Fellépők: Depeche Mode, Iron Maiden, Limp Bizkit, Hurts, Hollywood Undead, Skillet, The Kills, Avenged Sevenfold, Clean Bandit, Rudimental (dj set), Redfoo, Alan Walker, Steve Aoki, Tankcsapda, Quimby, Ákos, Brains, Szabó Balázs Bandája, Punnany Massif, Welhello, és még rengeteg hazai zenekar.

Zsolnay Fényfesztivál

Hol: Pécs, Zsolnay Negyed, Kodály Központ, Pécs belvárosa

Mikor: 2018.06.28 – 07.01.

Mennyiért:

Hivatalos oldal: www.zsolnayfesztival.hu

 

„Immáron négynapossá bővülő összművészeti fesztivál, amely a város majd 2000 éves múltjának lenyűgöző hagyatékát a fantázia világával szövi össze, színes programjával az impozáns múlt és egy elképzelt jövő határán játékra és gondolkodásra sarkall, értéket közvetít, szórakoztat és gyönyörködtet.”

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.