Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Fesztiválnaptár - JÚNIUS

Hivatalosan is beléptünk a nyárba és ezzel kezdetét vette a fesztiválszezon. Természetesen az idei év is rengeteg kiváló programmal vár minket, ezekből gyűjtöttünk párat a Júniusi hónapra.

 

FESZT!EGER

Hol: Bolyki Völgy, Eger

Mikor: 2017. 06.01 - 06.03

Mennyiért: Napijegyek: 3.400 Ft-tól, Bérlet: 8.5000 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.feszteger.hu/

 

Az ország talán legizgalmasabb fesztiválhelyszínén, az egri Bolyki völgyben “startol” az idei szezon a Feszt!EGERrel. A szervezők ismét meghirdették az ÉTER tehetségkutató versenyt, így a már jól ismert  hazai zenekarok mellett számtalan feltörekvő zenei produkció is várj a látogatókat.

Többek között fellép: Belga, Kiscsillag, Fran Palermo, Punnany Massif, Vad Fruttik, Margaret Island, Kerekes Band, Intim Torna Illegál, Halott Pénz, Szabó Balázs Bandája, PASO, és még sokan mások.

 

 

Kolorádó Fesztivál

Hol: Nagykovácsi

Mikor: 2016. 06.07 – 06.10

Mennyiért: Napijegyek: 5.000 Ft-tól, Bérlet: 9.000 Ft, Kempingjegy: 1.500 Ft

Hivatalos oldal: http://www.kolorado.hu

 

A múlt évi “döcögős” indulás után idén ismét vár a Kolorádó, egy igazi családias fesztivál az alternatív zene és a természet kedvelőinek.

Többek között fellép: Beak, Tama Sumo, Africaine 808, Blavan, Young Marco, Dj bootsie Live Band, Bohémian Betyars, Elefánt, Szabó Benedek és a Galaxisok, Beak, Volkova Sisters, Jazzékiel Middlemesit Red, Zagar, és még sokan mások.

 

 

 

Harley-Davidson Open Road Fest

Hol: Alsóörs, Pelso kemping

Mikor: 2017. 06.07 - 06.11

Mennyiért: Napijegyek: 4.000 Ft-tól, Bérlet: 20.000 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.openroadfest.hu/

 

Alsóörs, Harley-Davidson, Rockzene, és motoros felvonulás; ez az Open Road, idén már 18. alkalommal.

Többek között fellép: Alphaville, Ten Years After, Tankcsapda, Road, Kowalsky meg a Vega, Edda Művek, Ganxsta Zolee és a Kartel, Deák Bill Gyula, és még sokan mások.

 

VI. Gere Jazz Fesztivál

Hol: Gere Bírtok, Villány

Mikor: 2017. 06.09 - 06.10

Mennyiért: Pénteki jegy: 12.900 Ft, Szombati jegy: 16.900 Ft, Kétnapos jegy: 24.900 Ft

Hivatalos oldal: http://www.gerejazz.hu/

 

Provence-i hangulat, finom borok, exkluzív környezet és kiváló koncertek várják a Gere Jazz Fesztivál vendégeit immáron hatodik alkalommal.

Többek között fellép: Nouvelle Vague, Sena, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Váczi Eszter & Quartet, Pankastic!, Snétberger & Stockhausen

Fishing On Orfű

Hol: Orfű, Panorama kemping

Mikor: 2016. 06.20 - 06.24

Mennyiért: Napijegyek: 6.900 Ft-tól, Bérlet: Elfogyott!

Hivatalos oldal: http://www.fishingonorfu.hu

 

Az idei szezon jubiláló fesztiválokban bővelkedik, köztük a 10. Születésnapját ünneplő Fishing on Orfűvel. A Lovasi András szülinapi, akkusztikus koncertjével nyitó fesztivál ismét a legkedveltebb alternatív és undeground zenekarokat vonultatja fel. Emellett számos, a fesztivál történetében az eddigi legtöbb nemzetközi produkció várja a látogatókat.

Többek között fellép: Red Fang, Lovasi András, Kiscsillag, Quimby, Brains, Punnany Massif, Halott Pénz, Paso, Belga, Budapest Bár, Bohemian Betyars, Middlemist Red, The Carbonfools, és még sokan mások.

 

 

Everness Fesztivál

Hol: Pelso Kemping, Alsóőrs

Mikor: 2016. 06.20 - 06.24

Mennyiért: Napijegyek: 9.800 Ft-tól, Bérlet: 25.800 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.everness.hu

 

2017-ben újra Everness Fesztivál, a tudatosság ünnepe. A rendezvény központjában továbbra is a nyitott gondolkodás, a tudatosság, az egészséges életmód és az emberi kapcsolatok állnak. Számos előadás, mozgásprogram, különféle foglalkozások és koncertek várják a látogatókat.

Többek között fellép: Anna RF, Samsara Boulevard, Palya Bea és zenekara, Kailash Kokopelli and Friends, Belaou, és még sokan mások.

Beach Fesztivál

Hol: Balatonfűzfő

Mikor: 2016. 06.21 - 06.25

Mennyiért: Napijegyek: 2.999 ft-tól, Bérlet: 10.499 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.beachfeszt.hu

 

Retro, Techno, surf és Balaton, ez a Beach Fesztivál. Napközben strand, surf és SUP versenyek, valamint sportbemutatók, este pedig koncertek és “Beach Party”.

Többek között fellép: Feder, Jay Hardway, Mausio, Pixa, Hősök, Welhello, Andy kraft, Majka & curtis Live, és még sokan mások.

Ukk&Roll Rock és Motoros hétvége

Hol: Ukk, Sporttelep

Mikor: 2016. 06.22 - 06.25

Mennyiért: Napijegyek: 3.000 Ft, Bérlet: 6.500 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.ukkandroll.hu

 

A tömény rockzene és a motoros programok mellett idén akusztikus produkciók, vetélkedők is helyet kaptak az Ukk&Roll kínálatában.

Többek között fellép: Ossian, Zorall, Aurora, Don Gatto, Blues Company, Pokolgép, B52, Depresszió, Rómeó Vérzik, Junkies, és még sokan mások.

VOLT Fesztivál

Hol: Lővér Kemping, Sopron

Mikor: 2016. 06.27 - 07.01

Mennyiért: Napijegyek: 12.990 Ft-tól, Bérlet: 36.990 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.volt.hu

 

Hazánk második legnagyobb fesztiválja, a nemzetközi közönség által is egyre kedveltebb VOLT, szintén idén jubilál. A 25. születésnapi alkalom számos meglepetést tartogat rengeteg neves külföldi, valamint hazai előadóval.

Többek között fellép: Fatboy Slim, Linkin Park, Martin Garrix, Imagine Dragons, Ellie Goulding, Paramore, Pendulum Live, Years & Years, Jess Glynne, The Cult, Enter Shikari, Knife Party, Of Mice and Men, The Devil Wears Prada, Fritz Kalkbrenner, Lost Frequencies, Sigala, Hernan Cattaneo, Grandtheft, Sikoope, Killbox, és még sokan mások.

Zsolnay FényFesztivál

Hol: Pécs

Mikor: 2016. 06.30 - 07.02

Mennyiért: -

Hivatalos oldal: http://www.zsolnayfesztival.hu

 

Összművészeti fesztivál színészekkel, utcai mulattatókkal, zenészekkel, koncertekkel, fényépítményekkel és különféle installációkkal. A szervezők több mint 100 ingyenes programmal várja az érdeklődöket.

Többek között fellép: Voala Station, Emika - Melanfonie, Lajkó Félix & Óperentzia.

 

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.