Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Fesztiválnaptár 2016 - Június

Elkezdődött a nyári fesztiválszezon, a különféle gasztronómiai és kulturális programoktól kezdve számos zenei rendezvényen át, szinte végtelen a skála, rengeteg színvonalas fesztivál várja a kikapcsolódni vágyókat. A következőkben összegyűjtöttünk párat, elsősorban zenei programot, ahova érdemes júniusban ellátogatni.

Open Road Fest

 

 

 

 

Hol: Balaton, Alsóörs, Európa Kemping

Mikor: 2016. 06.09 - 06.12

Mennyiért: Bérletek 19.500 Ft-tól, Napijegyek 4.000 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.openroadfest.hu/

 

 

 

Hazánk legnépszerűbb motoros találkozója immáron 17-ik alkalommal várja a motorok, és rockzene szerelmeseit. Az elmaradhatatlan felvonulás és „motoros” programok mellett számos koncert közül válogathatnak az odalátogatók.

Többek között fellép: The Sweet, Helloween, Ossian, Karthago, Ivan & The Parazol, Anna & The Barbies, számos Tribute zenekar és még sokan mások.

Liget Fesztivál

 

 

 

Hol: Szolnok – Tiszaliget, Turisztikai Központ

Mikor: 2016. 06.10 - 06.11

Mennyiért: Bérletek 6.999 Ft-tól, Napijegyek 3.699 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.facebook.com/ligetfesztival

 

 

 

A már jól ismert – idén már 14-ik születésnapját ünneplő - Metal Liget idén beleolvad a I. Liget Fesztiválba. Ez több változást is hoz; többek között szélesedik a zenei kínálat, így már nem csupán rock és metál bandák fognak fellépni, valamint az idei évtől lesz lehetőség sátrazásra is.

Többek között fellép: Tankcsapda, Moby Dick, Intim Torna Illegál, Kowalsky meg a Veg, Paddy and the Rats, Junkies, Ossian, Depresszió, Road, Pál Utcai Fiúk, Kiscsillag, Vad Fruttik, és még sokan mások.

Közgáz! Évzáró Fesztivál

 

 

 

Hol: Zánka, Erzsébet Üdülőközpont és Tábor

Mikor: 2016. 06.16 - 06.19

Mennyiért: Bérletek 9.000 Ft-tól, Napijegyek 5.000 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.evzaro.kozgaz.net

 

 

A Zánkát birtokba vevő egyetemi fesztivál az első igazi vízparti buli a nyári fesztiválszezonban. A sportprogramok, előadások mellett idén is rengeteg koncert várja a látogatókat.

Többek között fellép: Welhello, Brains, Halott Pénz, Random Trip, Julia Carpenter, Kozmix, és még sokan mások.

Kolorádó Fesztivál

 

 

 

Hol: Sztrilich Pál Cserkészpark, Juliannamajor

Mikor: 2016. 06.17 - 06.19

Mennyiért: Bérletek 6.000 Ft-tól, Napijegyek 4.000 Ft-tól (korlátozott számban)

Hivatalos oldal: http://www.facebook.com/events/1157071554333712

 

 

 

„Itt a János-hegy egyik kevésbé ismert gerincének titkos tövében a nyár harmadik hétvégéjén, három napon át lehet nagyokat túrázni, sátrazni, kurrens zenékre vidáman megőrülni, fűszállal a szájban hemperegni, és ezért csak negyed órát kell utazni a Moszkvától.”

Többek között fellép: Fran Palermo, Camp Koala, Budapest Big Band, Ricsárdgír zenekar, iamyank live band, és még sokan mások.

Fishing On Orfű

 

 

 

Hol: Orfű, Panoráma Kemping

Mikor: 2016. 06.22 - 06.25

Mennyiért: Bérletek 15.990 Ft-tól, Napijegyek 6.990 Ft-tól, Sátorhely: 2.000 Ft - ELFOGYOTT!

Hivatalos oldal: http://www.fishingonorfu.hu

 

 

Az idei nyáron – a jól megszokottól eltérően -, egy héttel később, és számos meglepetéssel, megújult formában jelentkezik a Fishing On Orfű. Idén is érkezik jó pár külföldi előadó, valamint a 0. napon a Kispál és a Borz.

Többek között fellép: Arcane Roots, Black Peaks, Kispál és a Borz, Kistehén, PASO, Intim Torna Illegál, Quimby, Kiscsillag, Halott Pénzt, Brains, Vad Fruttik, 30Y, Belga, Péterfi Bori & Love Band, Anima Sound System, Amorf Ördögök, Óriás, Supernem, A kutya vacsorája, Colorstar, Hősök, Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartel, Jazzékiel, Blind Myself, és még sokan mások.

Beach Fesztivál

 

 

 

Hol: Balatonfűzfő, Surf Beach

Mikor: 2016. 06.22 - 06.26

Mennyiért: Bérletek 2.999 Ft-tól, Napijegyek 10.499 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.beachfeszt.hu

 

 

Idén ismét megrendezésre kerül a balatoni sportokat, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket népszerűsítő balatonfűzfői Beach Fesztivál. A sportversenyek, bemutatók és előadások mellett, minden este koncertek várják a bulizni vágyókat.

Többek között fellép: Aronchupa, Michael Calfan, Moguai, Welhello, Halott Pénz, Superstereo, Julia Carpenter, Pixa, Majka és Curtis LIVE, Newik, Bárány Attila, és még sokan mások.

Borsodi Rockpart

 

 

 

 

Hol: Balatonszemes

Mikor: 2016. 06.23 - 06.25

Mennyiért: Bérletek 13.900 Ft-tól, Napijegyek 5.500 Ft-tól, Kempingjegy: 1.000 Ft

Hivatalos oldal: http://www.rockpart.hu

 

 

A RockPart már 4-ik alkalommal várja a rock, metál és punk zene szerelmeseit, ezúttal június végén.  A hazai előadók mellett, jó pár nemzetközi nagyágyú is tiszteletét teszi az idei évben.

Többek között fellép: Apocalyptica, Eluveitie, Gamma Ray, Delain, Tesseract, Lost Society, Vader, Caliban, Tankcsapda, Ossian, Road, Kowalsky meg a Vega, Blind Myself, Junkies, Moby Dick, és még sokan mások.

Ukk & Roll Motoros és Rock Hétvége

 

 

 

Hol: Ukk, Sporttelep

Mikor: 2016. 06.23 - 06.26

Mennyiért: Bérletek 6.000 Ft-tól, Napijegyek 2.500 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.ukkandroll.hu

 

 

A Megyer Camp elköltözésével létrejött az Ukk and Roll Motoros és Rock Hétvége, a már megszokott motoros és civil játékok mellett, hazai rock zenekarok koncertjei várnak minket.

Többek között fellép: Zorall, Blues Company, Rómeó vérzik, Aurora, Junkies, Tűzmadár, Üstökös Rock Band, és még sokan mások.

Everness Fesztivál

 

 

 

Hol: Balatonakarattya, Koppány sor 41.

Mikor: 2016. 06.28 - 07.03

Mennyiért: Bérletek 25.800 Ft-tól, Napijegyek 9.800 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.everness.hu

 

 

2016 nyarán 4-ik alkalommal, immár a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként kerül megrendezésre az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és a valódi kikapcsolódás fesztiválja, az Everness. Számos különleges előadás és koncert várja a feltöltődni vágyókat.

Többek között fellép: Kailash Kokopelli, Tri Gatu, Jeszenszky István SKY és barátai, Bole, Meszecsinka, Tribali, Vanavan, Sattwa Sound Band, Pablo Arellano, Meshinda, és még sokan mások.

VOLT Fesztivál

 

 

 

Hol: Sopron, Lővér Kemping

Mikor: 2016. 06.29 – 07.02

Mennyiért: Bérletek 28.990 Ft-tól, Napijegyek 6.990 Ft-tól, Kempingjegy: 3.990 Ft-tól

Hivatalos oldal: http://www.sziget.hu/volt

 

 

Hazánk egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb fesztiválja, a VOLT, immáron 24-ik alkalommal várja a fesztiválozókat különféle programokkal, és számtalan világsztár, valamint a legtöbb hazai előadó koncertjével.

Többek között fellép: Iron Maiden, The Prodigy, Axwell +Ingrosso, Wiz Khalifa, Slayer, Ella Eyre, Damien Rice, Paul Kalkbrenner, Wilkinson, Sigma Live, Gorgon City, Lost Frequencies, GusGus, Skillet, Stereo Mc’s, Alle Farben, Jan Blomqvist, Ákos, Punnany Massif, 30Y, Quimby, Brains, Belga, Fábián Juli & Zoohacker, Hiperkarma, Halott Pénz, Irie Maffia, Ivan & the Parazol, Kiscsillag, Ocho Macho, Road, Tankcsapda, Vad Fruttik, Welhello, és még sokan mások.


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.