Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Elstartolt a VOLT – Átadták a Petőfi Zenei Díjakat

Tegnap délelőtt megnyitotta kapuit a jubileumi, 25. VOLT Fesztivál, és lezajlott a Petőfi Zenei Díjátadó Gála.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a soproni fesztivál adta a helyszínt a díjátadóhoz, és nyolc kategóriában díjaztak. Az év dala a Wellhello #Sohavégetnemérős című száma lett, az év női előadója Lábas Viki (Margaret Island), az év férfi előadója Marsalkó Dávid (Halott Pénz).

Az év videoklipje kategóriában a Halott Pénz, Élnünk kellett volna című dala nyert, az év felfedezettje a Soulwave, az év dj-je pedig Lotfi Begi lett.

 

Szívemnek kedves, egy nagyon megérdemelt díj; az év koncertje a Quimby Micsodaország című, 2016 novemberi 26-i Papp László Budapest Arénában tartott koncertje.

Az életműdíjat, ahogy korábban is írtuk, Demjén Ferenc vehette át.

 

A két és fél órás show műsorban fellépett többek között a Tankcsapda, a Vad Fruttik, a Brains, és a Rap Allstars, itt mutatta be a VOLT 2017-es himnuszát a Punnany Massif Horváth Charlie-val és Pásztor Annával. Közös produkciót mutatott be a Halott Pénz és a Mindenki című, Oscar díjas kisfilmből (is) ismert Bakáts téri ének-zenei általános iskola kórusa, színpadra lépett még Benji, a Dal 2017 akusztikus versenyének győztese, Alle Farben berlini dj, valamint Fatboy Slim, aki a díjátadót követően egy hatalmas partit adott.

 

 

Az idén 6 naposra „duzzadt” jubileumi VOLT számtalan újdonsággal várja a látogatókat. Az eddigi legszínesebb programok felvonultatása mellett rengeteg olyan újítással készültek a szervezők, amelyek még komfortosabbá teszik a fesztivált. A könnyebb bejutás érdekében növelték a főbejárat áteresztő képességét, valamint nyitottak egy új, másik bejáratot is. Szintén növellték a Nagyszínpad küzdőterét, közel 45 ezer férőhelyesre.

Nőtt a mellékhelyiségek és a zuhanyzók száma is, illetve a kemping is, közel ötezer sátorhelyre.

 

 

Összesen 6 színpaddal, több mint 200 programmal, óriáskerékkel, a külföldi sztárfellépők mellett pedig a legtöbb magyar csapattal vár titeket a 25. VOLT, gyertek el! 

 


 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.