Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

A meg- különböztetésre hívja fel a figyelmet az Irie Maffia!

Egy egészen egyedi koncepcióval készül szeptember 13-án idei utolsó Budapest Parkos koncertjére az Irie Maffia.A zenekar és közönsége híres az elfogadásról és sztereotípiák megcáfolásáról – ezúttal pedig mind látványban, mind a műsor összetételében arra hívja fel a figyelmet, hogy egyáltalán nem az számít, kinek milyen a bőrszíne. Ebben pedig különböző nemzetiségű közreműködők lesznek segítségükre.

A Black or White fantázianévre hallgató különleges koncerten a zenekar megjelenésében is ráerősít a koncepcióra, hiszen az egész színpadkép és ők maguk is feketébe és fehérbe borulnak, sőt!

Arra buzdítják közönségüket, amennyiben szeretnének csatlakozni egy jó ügyhöz, úgy ezen az estén ők is ebből a két színből válogassák össze outfitjüket.


A megjelenésen kívül különböző különleges, más-más nemzetiségű vendégművészek emelik az este színvonalát. Az Irie Maffia a lehető legszélesebb skáláról választotta ki ezúttal közreműködőit, így lesz például brazil táncos, magyar néptáncos, de roma breakes is. De színpadra lép a Senával már korábban is kooperáló ghánai énekes, Worlasi és a hazai hip-hop fenegyereke, Siska Finuccsi is.Szeptember 13-án a Budapest Parkban tehát egy igazán fontos problémára hívja fel a figyelmet az Irie Maffia!

 

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.