Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

26. VOLT – Minden ami kimaradt

Nézzük, mi lesz még a VOLT-on…

A fesztivál egyik, már hosszú évek óta meghatározó helyszíne, a Sopron Színpad – Poncichter Borfesztivál az idei évben is számos borászattal, finom borokkal, zsíros kenyérrel :), és sok-sok koncerttel vár. Fellépnek: The Messengers Band, Blue Café Band, Szénási Music Group, Romungro Gipsy Band, Pál Utcai Fiúk, Dj Jokó, Bérczesi Róbert, Antonia Vai, Ef zámbó Happy Dead Band, Európa Kiadó, Cimbaliband, Ocho Macho, Hangács Márton, Barabás Lőrinc Quartett, Takáts Tamás Blues Band, Honeybeast, TNT, Parno Graszt, Járai Márk, Szeder, Müller Péter Sziámi and Friends, Blahalousiana, Szalonna és Bandája, Fák Alatt Zenekar, Kéknyúl, Random Trip, Kistehén, Elefánt, Budapest Bár. A kora délutáni beszélgetések alkalmával itt lesz: Fodor Imre és Orosz Csaba, Réz András és Taschner Kurt, Köllő Babett és Molnár Tibor, valamint Nagy Alekosz és Kocsis Miklós.

Az újdonságok között korábban említett, új helyszínként bemutatkozó Magenta 1 Színpadon nyomon követhetjük a 2018-as Labdarugó Világbajnokság meccseit, a VOLT Talk keretein belül zenészekkel beszélgethetünk, este pedig dj szettekre táncolhatunk.

A Petőfi Terasz lemezlovasai éjszakába nyúlóan szolgáltatják a muzsikát, a Posta Terasz pedig többek között olyan fellépőkkel vár, mint a The Qualitions, Egri Péter és a Mystery Gang, Amigod, Odett, The Picard, Colorstar, Belau, Gustave Tiger, Dope Calypso, The Bluebay Foxes, Soulwave, Piknik Park, NB, Aurevoir, Jónás Vera Experiment, és még sokan mások.

Egy csodálatos hangulatú fúvós bulira invitál minket a spanyol Sidral Brass Band napi két alkalommal a Walkabouts helyszínén.

A Civil Zóna bejáratánál elhelyezkedő Diákhitel Kávézó idén is izgalmas beszélgetésekkel, előadásokkal vár mindenkit, aki szeretne kicsit kiszakadni a pörgésből. Minden délben Napindító Jógával kezdenek, majd különböző témák kerülnek terítékre. A kávézó pódiumánál találkozhatunk többek között Feldmár Andrással, Csernus Imrével, D. Tóth Krisztával és Vecsei H. Miklóssal, Dr. Zacher Gáborral, Hevesi Krisztával, valamint Almási Kittivel is.

A civil szervezetek között egyaránt lesznek évek óta jelen lévők és természetesen újak is. Kitelepül a Medical Mental Alapítvány, akik az alkoholfogyasztás és veszélyes szerhasználat ártalmainak csökkentését és a lelki egészség fontosságára való figyelemfelhívást tűzték ki célul. Visszatér a KözösPont és a Nukleáris sátor, akárcsak a NoKamu, hogy segítsen felismerni a hamis termékeket. Ismét lehet majd #fesztiválcserkészkedni, betekinteni a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkájába, és a #halloholnapban is hasznos tanácsokat kaphatunk a hallás védelmének lehetőségeiről. Lesz még játszóház projekt, piknik galéria és minden, ami játékos művészet.

Az elmúlt évekhez hasonlóan most sem fognak program nélkül maradni a legkisebbek sem: lesz divatbemutató, testfestés, LEGO kockavadászat és építés, csodák palotája, játszóház, cserkészprogramok, fesztivál túra és kölyök ki-mit-tud is. A 12 évnél fiatalabbak pedig egy fesztiválról készített rajzukkal válthatják ki a belépőjüket! :)

A részletes zenei, nem-zenei, civil és gyerekeknek szóló programkínálat, valamint minden fesztivállal kapcsolatos információ megtalálható a volt.hu oldalon.

Már csak pár nap és találkozunk Sopronban!

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.