Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Külföldi barátait is elhozza a Budapest Parkba a Paddy and The Rats :)

Május 16-án a Budapest Parkban koncertezik a Paddy and the Rats. A zenekar a cseh Pipes and Pints csapatával áll színpadra, melynek tagjaival a zenészek régi barátságot ápolnak.   Tovább »

Budapest Pride Official Afterparty a Budapest Parkban

Idén is színes programmal készül a Szivárvány Misszió Alapítvány, hiszen ismét megrendezzük a Budapest Pride Official Afterparty-t, a Rainbow bulit!, ahol a sokszínűség megünneplése mellett egy fontos üzenettel készülünk 2019. Július 06-án, a Budapest Parkban.   Tovább »

Elérhető a Generali Gyerek Sziget teljes programja

Június hétvégéin, 1-23. között ismét a gyerekeké lesz a főszerep a Hajógyári-szigeten; rengeteg ingyenes programmal, koncerttel, cirkuszi látványossággal, kézműves műhelyekkel, állatsimogatóval és sportprogramokkal várják az egész családot.   Tovább »

Bill és Hobo együtt a FEZEN-en - klasszikus rockban és a legfrissebb hazai YouTube generációban sem lesz hiány a fehérvári fesztiválon

Székesfehérvárra is együtt érkezik a két magyar blues-rock legenda, Deák Bill Gyula és Földes László Hobo. A Bill és Hobo újra együtt produkció mellett a Rudán Joe Bandet és a Takáts Tamás Blues Bandet is láthatja a FEZEN közönség. Aki a klasszikus rock helyett inkább a legfrisebb YouTube-generáció sztárjaira kíváncsi, az is megtalálja a számítását: pénteken érkezik a fesztiválra Krúbi, a USNK, a Soerii & Poolek, a Stolen Beat, Lmen Prala, Mikee Mykanic és Dj Gotzh is.   Tovább »

Megérkeztek az Európa Színpad és a Cruisin Boat fellépői a Szigetre!

Az utóbbi évek egyik legkedveltebb helyszínén, az Ibis presents Europa Stage-en idén is számos feltörekvő, főként Európa országaiból érkező zenekar lép fel.   Tovább »

Retro záróra a FEZEN-en!

Alig van három hónap a fesztiválig és már félszáz fellépő ismert a székesfehérvári Fezen programjából, ahol a különböző rockbandák mellett idén egy igazi retróbulival is készülnek a szervezők!   Tovább »

Először játszik Magyarországon a kolumbiai sztár, Juanes!

A Juan Esteban Aristizábal Vásquez néven anyakönyvezett spanyolajkú dalszerző-énekest 2004-ben egycsapásra ismerte meg az egész világ Tengo La Camisa Negra című gigaslágerével. Pedig sokkal régebbre nyúlik vissza a számtalan nemzetközi díjat is bezsebelő Juanes története, aki most először, júlis 22-én ad koncertet hazánkban a Budapest Parkban.   Tovább »

Másodszorra is megrendezik a Kávéházak Éjszakáját Budapesten

Harminc helyszín és közel száz kulturális program várja a kávéházak szerelmeseit május 17-én Budapesten. A kávékultúrával való ismerkedés mellett, irodalmi estek és jazz koncertek teszik különlegessé majd az éjszakát.   Tovább »

Megérkezett a Fran Palermo első animációs kisfilmje…

...amit ráadásul Henri Gonzo jegyez! Valamint érkezik a csapat hetedik születésnapját ünneplő tavaszi nagykoncertje is az Akváriumba.   Tovább »

Akvárium Tavasz Terasz 2019

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri, ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat