Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Háromnapos fesztivállal zárja hetedik évadát a Budapest Park

A Kapuzárási Piknik névre keresztelt eseménysorozat fellépői közt ott van az idén egyetlen önálló parkos koncertjét adó Ganxsta Zolee, az ultramenő táncosokkal és dívákkal kiegészülő Brains, illetve az 2018-as év utolsó budapesti koncertjét adó Punnany Massif.   Tovább »

Programajánló: A Budapest Parkban zárja a fesztiválszezont a Paddy and the Rats!

Utolsó szabadtéri koncertjére készül idén a Paddy and the Rats. A miskolci zenekar tagjai szeptember 20-án a Budapest Parkban búcsúztatják a nyarat, ahova a mostani turné során először egy vendégművész társaságában érkeznek.   Tovább »

A meg- különböztetésre hívja fel a figyelmet az Irie Maffia!

Egy egészen egyedi koncepcióval készül szeptember 13-án idei utolsó Budapest Parkos koncertjére az Irie Maffia.   Tovább »

Programajánló: Péterfy Bori a Budapest Parkban!

Augusztus 25-én nagykoncerttel búcsúztatják a nyarat Boriék! Vendég: Jónás Vera Experiment!   Tovább »

Érkezik Alborosie és a The Skatalites a Budapest Parkba!

Augusztus 22-én irány a Park, ahol az év legnagyobb reggae-ska bulija kerül megrendezésre Alborosie & The Shengen Clan, a The Skatalites és a PASO közreműködésével! :)   Tovább »

Színházak Éjszakája 2018

Szeptember 22-én, szombaton, immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre Budapest egyik legnépszerűbb kulturális programja, a Színházak Éjszakája. Az idei évben 31 színház csatlakozott a rendezvényhez, melyen közel 200 program lesz látogatható.   Tovább »

Újra itt a Telekom Electronic Beats Festival!

Egy év kihagyást követően megújult koncepcióval és számos kísérőprogrammal tér vissza a Telekom Electronic Beats Festival.   Tovább »

Búcsúzik a Kuplung! :(

Háromnapos koncertsorozattal búcsúzik el közönségétől Budapest egyik legrégebbi romkocsma és szórakozóhelye, a Kuplung.   Tovább »

Kezdődik a Sziget!

Már csak pár óra, és hivatalosan is megnyitja kapuit Európa egyik legfontosabb, többszörös díjnyertes fesztiválja, a Sziget! :)   Tovább »

Színházi Programok a 26. Szigeten!

Összművészeti fesztiválként, a koncerteken túl rengeteg izgalmas színházi, cirkuszi, különféle művészeti, és kulturális programokkal vár idén is a Sziget – ezekből csemegézünk most!   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat