Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

A gypsy-punk királyaival bővül a Park 2021-es felhozatala - júniusban érkezik a Gogol Bordello! :))

A Rolling Stone magazin által a „világ leglázadóbb koncertzenekará”-nak kikiáltott Gogol Bordello 2014-ben már bizonyította a Budapest Park közönségének, hogy ők aztán tudják, milyen az igazi buli! 2021. június 28-án most visszatérnek a “tett színhelyére”, ahol egy eklektikus forgataggal és rengeteg tánccal várnak mindenkit!   Tovább »

Pentatonix a Budapest Parkban - először Magyarországon a legsikeresebb a capella formáció

A háromszoros Grammy-díjas Pentatonix öttagú a capella formáció sorra halmozza a sikereket - lemezeiket több tízmillióan kapkodják el, videóik összesen 4,5 milliárd nézettséggel rendelkeznek, és sorra töltik meg az arénákat világszerte. 2021. május 16-án pedig beveszik a Budapest Parkot is!   Tovább »

Főszerepben Lady Gaga - különkiadással jelentkezik a Budapest Park új LMBTQ-sorozata, a Ludus

A város vadonatúj LMBTQ-tematikájú partysorozata, a Ludus minden héten pénteken várja a bulizni vágyókat a Budapest Parkban. Augusztus 7-én pedig egy igazán izgalmas különkiadással jelentkeznek, hiszen Lady Gaga Chromatica című albumának hivatalos megjelenési party-jával kötötték össze az eseményt a szervezők.   Tovább »

“Kedves, mégis bizarr” - belső utazásra invitál furcsa kilencedik évadában a Budapest Park

Mint ahogy azt megszokhattuk, a Budapest Park évről évre szinte a nulláról épül újra, ráadásul egy teljesen új, komoly üzenetet is közvetítő köntösben. Az idei arculatot a fiatal grafikus, Juhász Levente álmodta meg, központi témája pedig a belső utazás.   Tovább »

Visszatér gyökereihez a FEZEN

Magyar kedvencekkel készül szeptemberi meglepetésére a Fezen.   Tovább »

Pillanatképek Robert Capa életéből – Adorjáni Bálint és Szőke Barna előadása

Egy különleges előadás formájában idézi fel Adorjáni Bálint és Szőke Barna Capát és világát szeptember 2-án a Budapest Parkban.   Tovább »

Let's Sziget Together online!

Mátol indul a Sziget Together Online! Rengeteg izgalmas tartalommal…   Tovább »

A VOLT-ra készül Sopron

Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.   Tovább »

Egy évet “csúszik” Alanis Morissette koncertje

Az október 12-re tervezett Alanis Morissette koncert a kialakult helyzet okán későbbi időpontban, 2021. november 3-án kerül megrendezésre.   Tovább »

Karantén-Ajánló a hétre

Online programajánló az elkövetkezendő pár napra…   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat