Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Kezdődik a Sziget!

Már csak pár óra, és hivatalosan is megnyitja kapuit Európa egyik legfontosabb, többszörös díjnyertes fesztiválja, a Sziget! :)   Tovább »

Színházi Programok a 26. Szigeten!

Összművészeti fesztiválként, a koncerteken túl rengeteg izgalmas színházi, cirkuszi, különféle művészeti, és kulturális programokkal vár idén is a Sziget – ezekből csemegézünk most!   Tovább »

Napközbeni Programok és Támogatás a Fezen-nel!

Már csak pár nap és nyit a fesztivál, úgyhogy itt az ideje, hogy kicsit szétnézzünk a nem-zenei programhelyszínek között, és megtudjuk, mi jóval várnak még minket a szervezők.   Tovább »

26. Sziget – További Zenei Helyszínek I.

A megszámlálhatatlannak tűnő zenei helyszínek rengetegéből szemezgessünk még egy kicsit; első körben jöjjön a Világzenei Színpad, a Bacardi Aréna, a Colosseum, az Európa Színpad és a magyar zenekaroknak otthon adó Petőfi Rádió – Telekom Volt Fesztivál Színpad.   Tovább »

26. Sziget – Dan Panaitescu Nagyszínpad II.

Lássuk, mit kínál a Nagyszínpad a további négy napon át.   Tovább »

Érkezik Alborosie és a The Skatalites a Budapest Parkba!

Augusztus 22-én irány a Park, ahol az év legnagyobb reggae-ska bulija kerül megrendezésre Alborosie & The Shengen Clan, a The Skatalites és a PASO közreműködésével! :)   Tovább »

Fesztiválnaptár - Augusztus

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, mely sok-sok izgalmas és nagynevű fesztiválban bővelkedik - ezekből válogattunk párat.   Tovább »

26. Sziget – További Zenei Helyszínek II.

Vegyünk szemügyre még néhány zenei helyszínt…   Tovább »

26. Sziget – Mastercard Színpad by A38

A Sziget egyik legnépszerűbb, második legnagyobb zenei helyszíne idén is izgalmas előadókkal készül, a világ minden tájáról érkeznek egyaránt már befutott zenekarok, illetve feltörekvő reménységek is.   Tovább »

Újra 5 Nap Jamaica! II.

Ska nap, Mr. Ring Ding, Daddy Freddy, Blakout Ja, Teacha Dee és Perfect Giddimani… mindezek, és még sok más érdekes előadó és program vár minket a Camp további napjain.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat