Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Csatlakozz a SZIGET - Szeretet Forradalmához! IV.

Böngésszük tovább a programhelyszíneket… :)   Tovább »

Rekordkísérlet a Szabadság hídon - 1111 ember festhet

Július 20-án szombaton egy érdekes rekordkísérletnek lehetünk tanúi és résztvevői, ha kilátogatunk a lezárt Szabadság hídra…   Tovább »

Szombaton Budapest Pride Official Afterparty a Budapest Parkban

Mint arról korábban is hírt adtunk, idén is színes programmal készül a Szivárvány Misszió Alapítvány; 2019. Július 6-án ismét megrendezik a Budapest Pride Official Afterparty-t, azaz a Rainbow bulit, melynek idén is a Budapest Park ad otthont.   Tovább »

Fedde Le Grand a zárónapon - teljes a FEZEN programja

Fedde Le Granddal lett teljes az idei FEZEN program. A világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár szombaton táncoltatja a fehérvári közönséget. Fedde Le Granddal egyidőben mintegy 50 név került fel a FEZEN honlapjára, így a július 24-27. között rendezett fesztiválon idén is több mint 120 fellépővel találkozhatunk.   Tovább »

Idén sem maradunk Múzeumok Éjszakája nélkül

Június 22-én immáron 17. alkalommal kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája országos programsorozat, melynek idei főszereplő városa Szombathely lesz.   Tovább »

High 5 Fesztivál a Budapest Parkban - öt napon át váltják egymást a színpadon a legnagyobb sztárok!

Július 21. és 25. között a Budapest Park ad otthont a főváros legmenőbb „fesztiváljának” – öt egymást követő estén ugyanis a legkülönfélébb világsztárok állnak majd színpadra, a zenei műfajok lehető legszélesebb skáláját lefedve. Elkalandozhatunk a francia sanzon, a latin ritmusok, a poprock, a punk vagy éppen a brit metalcore világába, miközben igazi legendák koncertjein tombolhatunk.   Tovább »

Csatlakozz a SZIGET - Szeretet Forradalmához! III.

A Sziget egyediségében évek óta nagy szerepet játszó különféle művészeti és egyéb, nem zenei programokat vesszük górcső alá a következő két részben!   Tovább »

Teljes a FEZEN programja

Július 24 – 27. között, immáron 23. alkalommal kerül megrendezésre a Fehérvári Zenei Napok, ahol idén is igen színes program vár mindenkit; a heavy-metaltól a house-on át, egészen a pop zenei előadókig helyet kapott mindenki a műsorban.   Tovább »

Kedden nyit a VOLT…

Június 25-én megnyitja kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál méghozzá új helyszínen, az eddig megszokott Lővér kemping szomszédságában...   Tovább »

Ismét Prémium előadókkal vár a VeszprémFest! IV.

Az idei évet egy igen különleges és sokoldalú énekesnő, Katie Melua koncertje zárja Július 13-án Szombaton!   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat