Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Karantén-Ajánló

Kanapé-koncert és online programajánló az elkövetkezendő napokra! :)   Tovább »

Újabb három dallal jelentkezik a Fran Palermo harmadik nagylemeze előtt

A Crocodile Juice Bar című album a zenekar saját bevallása szerint diszkográfiájuk eddigi legérettebb anyaga. A megjelenés előtt most újabb három dalt mutatnak meg róla.   Tovább »

Fesztivál- és Koncertinfó!

Mint az várható volt, igen sok koncert és rendezvény már törlése és / vagy halasztásra került :(, de bőven akadnak olyanok is, akik bizakodva szervezkednek tovább, amennyire tudnak kivárnak ebben a nehéz és bizonytalan helyzetben. Nézzünk egy kicsit körül - a teljesség igénye nélkül -, hogy jelenleg mire számíthatunk, miket üzennek a legnagyobb fesztiválok és események szervezői!   Tovább »

Megújul a Colosseum

Látványos, új külsővel jelentkezik az idei Szigeten a fesztivál egyik legkedveltebb helyszíne, a Colosseum.   Tovább »

Sztárproducerrel készítette új dalát a Fran Palermo - megjelent az A-Aha!

Április 4-én az Akvárium Nagyhallban mutatja be harmadik nagylemezét a Fran Palermo. Megérkezett a Crocodile Juice Bar című anyag egy újabb előfutára: a koncerteken korábban már játszott, közönségkedvenc A-Aha.   Tovább »

Több múzeum kiállítása is elérhető online

Egyre több múzeum kapcsolódik be abba a kezdeményezésbe, amelyben a kényszerű zárva tartás miatt online formában mutatják be a gyűjteményeiket és időszakos kiállításaikat az intézmények, több helyen virtuális sétákat is felkínálva.   Tovább »

​Online elérhető rövidfilmekkel jelentkezik a Friss Hús

A Friss Hús Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál szervezői minden nap egy korábbi díjnyertes filmet osztanak meg a közönséggel az esemény honlapján.   Tovább »

​Karanténkoncertek a Budapesti Fesztivál- zenekarral

Online követhetünk kamarakoncerteket a zenekar hivatalos oldalán!   Tovább »

Karrierjének eddigi legnagyobb dobására készül az Aurevoir. - és egy új videóval teszik fel az i-re a pontot

Fontos nap a mai az Aurevoir. zenekar életében: megjelent legfrissebb “Diszkó” című videóklipjük és ma jelentették be pályafutásuk eddigi legfontosabb koncertjét: ötödik születésnapját a Budapest Park nagyszínpadán ünnepli a csapat augusztus 26-án.   Tovább »

​Road Movie nappal indul a Telekom VOLT Fesztivál

Június 30-án Road Movie sorozat első, élő koncertprogramjával indul a Telekom VOLT Fesztivál Sopronban. A délután 5-kor kezdődő programban egész estés koncertet ad Ákos, Rúzsa Magdi, a Hiperkarma, a Kelemen Kabátban, házigazdaként pedig a Moby Dick és a VOLT rezidensének számító Dj Jokó lép színpadra. A Road Movie a fesztivál többi napján is feltűnik majd.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat