Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Szerezd meg elsőként a 2020-as Sziget belépődet :)

​Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.   Tovább »

Egy nap a népzene jegyében - Halmos Béla Program Napja

Idén utolsó alkalommal kerül megrendezésre a Benczúr Házban a Halmos Béla Klub névre hallgató eseménysorozat, valamint november 17-én vasárnap, az A38-on megrendezésre kerül a Halmos Béla Program Nap, ahol előadásokkal, gyerekprogramokkal, népzenei koncertekkel és táncházzal várják az érdeklődőket.   Tovább »

​Decemberben ​érkezik Sinead O’Connor​ az Akváriumba​!

Négy év kihagyás után ismét turnéra indul a Grammy-díjas, ír énekes-dalszerző, Sinead O’Connor. December 9-én, a NagyHallban hallhatja a közönség.   Tovább »

Megérkezett Odett új videóklipje

Odett november 22-én mutatja be először élőben most megjelent, a nyári nap alatt pirosra virágzó Rózsa című kislemezdalát. Az idei utolsó budapesti koncertje egyébként nem csak ettől különleges: a bulit egy jótékonysági ruhavásár előzi majd meg, amelyen Odett mellett többek közt Lábas Viki, Schoblocher Barbi, Pásztor Anna és Járai Márk ruháiból is válogathat majd a közönség.   Tovább »

Szuper programok estére I. - Hooverphonic az Akváriumban

A New Beat és Dürer Kert bemutatja: Ismét hazánkba látogat a belgák egyik legkelendőbb zenekara, a Hooverphonic.   Tovább »

Spontán kreatívnak lenni – harmadszor is jótékonysági Random Shooting árverés az Anker’tben

A Random Shooting Day egy olyan összeművészeti bázis, ahol csütörtökönként szerteágazó szakmákból sokszínű kreatívok gyűlnek össze, hogy valami igazán maradandót hozzanak létre – méghozzá teljesen egyedi, megismételhetetlen fotósorozatokat, amiket ezúttal is elárvereznek, a befolyt összeggel pedig a TraumaAmbulancia munkáját támogatják.   Tovább »

:) Bréking! Érkezik a Deftones a Budapest Parkba! :)

A sacramentoi Grammy-díjas alternatív rock zenekar 1988-as megalakulása óta két utat választ egyszerre – a kőkemény metál határait feszegeti shoegaze és pszichedelikus elemekkel. A Chino Moreno vezette csapat igen hosszú idő után, tizennégy év elteltével tér vissza önálló koncerttel Magyarországra.   Tovább »

Ismét hazánkba látogat a Very Cool People

A funk és soul zenét játszó Very Cool People zenekar visszatér Romániába és Magyarországra!   Tovább »

Szuper programok estére II. - Vanishing Point a Dürerben

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a pszichedelikus zenék egynapos fesztiválja, a Vanishing Point, ahol a magyar képviselők mellett külföldi zenekarok is tiszteletüket teszik.   Tovább »

„Üzenj a világnak, ma nem leszel otthon” – változatos zenei felhozatallal zárja kapuit a Budapest Park

Idén is széles műfaji skálán mozog a Budapest Park utolsó hétvégéje, a Kapuzárási Piknik névre keresztelt minifesztivál. Az évadban először (és utoljára) állt a Park színpadára a 30Y és a Margaret Island is, a zárónapon - azaz ma - pedig a Brains hív táncra, amit egy már elővételben teltházas Necc Party követ majd.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat