Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Újabb nevek a SZIGET-en…

Alig egy hónap és a Hajógyári-szigeten kezdetét veszi a ‘Best Major Festival’ díjjal kétszeresen is kitüntetett SZIGET Fesztivál.


Fotó: Vatai Réka Tímea


Idén is rengeteg világsztár fordul majd meg a SZIGET-en, a szervezők több nagy előadó nevét jelentették már be, de kétség kívűl az idei év legnagyobb durranása a többszörös Grammy-díjas amerikai rock banda, a Kings of Leon lesz. Hosszú éves próbálkozás után a szervezőknek végre sikerült elcsábítani a kétezres évek egyik legnépszerűbb zenekarát a fesztiválra.


Az elektronikus zene kedvelői sem maradnak program nélkül.  A  fellépők sorához csatlakozik az elmúlt évek egyik legsikeresebb angol drum and bass bandája - az eredetileg a Hegyalja Fesztiválon fellépő - Rudimental is, de itt lesz az idei VOLT-n sikeresen bemutatkozó Sigma és az underground körökben is mozgó, különleges hangú Ella Eyre is.

Az Utcaszínház idei fő attrakciója a világhírű argentín Fuerza Bruta társulatának előadása lesz. A társulat a világ több mint ötven országában megofordult már sikert sikerre halmozva. A SZIGETRE ‘The Bubble’ névre hallgató különleges produkciójukkal érkeznek és káprásztatják el a közönséget.

 

A Fesztivál részletes programja, az eddig bejelenetett fellépők hosszú sora a http://sziget.hu/fesztival/programok oldalon érhető el, böngésszétek bátran! :),

a tavalyi évről készült galériát pedig itt tudjátok megnézni: http://s186.photobucket.com/user/nyenyere/slideshow/Mentropia_Sziget_Album_2014

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.