Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Negyed évszázados a Volt III.

Számos hívogató program került már bemutatásra, de még mindig nem értünk a lista végére; merüljünk hát még el egy kicsit a Jubileumi VOLT kínálatában…   Tovább »

Negyed évszázados a Volt II.

Az előző részben a fesztivál történelmével ismerkedtünk meg egy kicsit, most lássuk, az idei évben mit tartogatnak számunkra a szervezők…   Tovább »

Első Nevek - Előzetes Nyári Fesztiválajánló - VOLT

Ugyan még pár hónapot várnunk kell a nyári szezon rajtáig, de már számtalan világsztárt jelentettek be a hazai fesztiválok szervezői. Első Nevek sorozatunkban elsőként a “legjobb közepes-méretű európai fesztivál” címet elnyert, soproni Telekom VOLT fesztivált vesszük kicsit górcső alá.   Tovább »

Budapest Parkban jártam...

Július 19-én a Budapest Parkban jártam egy fantasztikus ‘négyes' - aka Chunk! No, Captain Chunk! & Less Than Jake & Skindred & Anti-Flag - koncerten.   Tovább »

„A boldogság nem csak egy pillanat, hanem konstans dolog” – üzenet a VOLTról, a The Carbonfoolstól

Július 1-jén, a VOLT Fesztivál összes helyszíne beindult, köztük a magyar fellépők Mekkájaként szolgáló Jana Színpad is, ahol éjjel a The Carbonfools is a húrok közé csapott. Hogyan melegítenek a koncertekre és mit üzennének a jövő generációjának? Üzenet a VOLTról Fehér Balázstól és DJ Titusztól.   Tovább »

II. Petőfi Zenei Díj

Második alkalommal kerül megrendezésre a Petőfi Zenei Díjátadó Gála, melynek ismételten a Telekom VOLT Fesztivál ad otthont, egy hatalmas show keretében.   Tovább »

Negyed évszázados a Volt I. – Egy kis történelem…

Ahogy korábban is megírtuk, az idei fesztiválszezon abból a szempontból is különleges, hogy több rendezvény is, mondhatni a legmeghatározóbbak jubilálnak, ünnepel a FishingonOrfű, a SZIGET, és a VOLT is.   Tovább »

Ilyen volt a 23-ik Sziget...

Habár már javában zajlik az iskolaszezon és rég magunk mögött hagytuk a fesztiválokkal teli nyarat, én mégiscsak most, hetekkel később hoztam el nektek az Szigetről szóló rövidke beszámolót, aminek hangvétele az eddigiekkel ellentétben kicsit személyesebbre sikeredett. Elsősorban azért, mert ez a fesztivál már hosszú évek óta egészen különleges helyet foglal el a szívemben, emellett az idei évben mondhatni jeles évfordulót ünnepeltem, immáron 15-ik alkalommal voltam Szigetlakó. …és ettől most nagyon öregnek érzem magam! :)   Tovább »

Újabb nevek a SZIGET-en…

Alig egy hónap és a Hajógyári-szigeten kezdetét veszi a ‘Best Major Festival’ díjjal kétszeresen is kitüntetett SZIGET Fesztivál.   Tovább »

Ilyen volt a VOLT...

Július 1-4. között sikeresen lezajlott a nyári szezon első jelentősebb fesztiválja, az immáron 23.-ik alkalommal megrendezett soproni VOLT.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat