Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Margaret Island a harmadik!– „…Sok szempontból kísérleteztünk…”

Szeptember 10-én jelent meg a Margaret Island zenekar harmadik nagylemeze, melyet szeptember 21-én a Budapest Parkban mutatnak be.   Tovább »

Dallamképek a Quimby-vel!

Szeptember 7-én érkezik a Quimby szokásos nyárzáró nagykoncertje a Budapest Park színpadára, melyhez idén egy igen különleges, fiatal grafikusok - a zenekar dalai ihlette - képeiből összeállított kiállítás is kapcsolódik. Az elkészült művekre licitálni is lehet, a befolyt összeggel pedig a hallássérülteket segítő JEL Alapítványt támogatják.   Tovább »

II. Petőfi Zenei Díj

Második alkalommal kerül megrendezésre a Petőfi Zenei Díjátadó Gála, melynek ismételten a Telekom VOLT Fesztivál ad otthont, egy hatalmas show keretében.   Tovább »

Negyed évszázados a Volt I. – Egy kis történelem…

Ahogy korábban is megírtuk, az idei fesztiválszezon abból a szempontból is különleges, hogy több rendezvény is, mondhatni a legmeghatározóbbak jubilálnak, ünnepel a FishingonOrfű, a SZIGET, és a VOLT is.   Tovább »

Ilyen volt a 23-ik Sziget...

Habár már javában zajlik az iskolaszezon és rég magunk mögött hagytuk a fesztiválokkal teli nyarat, én mégiscsak most, hetekkel később hoztam el nektek az Szigetről szóló rövidke beszámolót, aminek hangvétele az eddigiekkel ellentétben kicsit személyesebbre sikeredett. Elsősorban azért, mert ez a fesztivál már hosszú évek óta egészen különleges helyet foglal el a szívemben, emellett az idei évben mondhatni jeles évfordulót ünnepeltem, immáron 15-ik alkalommal voltam Szigetlakó. …és ettől most nagyon öregnek érzem magam! :)   Tovább »

H E N R I – a dokumentumfilm

Szeptember 13-án érkezik a Toldi moziba Szőke Barna és Szili Tamás kisfilmje Henri Gonzóról, a Fran Palermo együttes frontemberéről!   Tovább »

Negyed évszázados a Volt III.

Számos hívogató program került már bemutatásra, de még mindig nem értünk a lista végére; merüljünk hát még el egy kicsit a Jubileumi VOLT kínálatában…   Tovább »

Negyed évszázados a Volt II.

Az előző részben a fesztivál történelmével ismerkedtünk meg egy kicsit, most lássuk, az idei évben mit tartogatnak számunkra a szervezők…   Tovább »

Első Nevek - Előzetes Nyári Fesztiválajánló - VOLT

Ugyan még pár hónapot várnunk kell a nyári szezon rajtáig, de már számtalan világsztárt jelentettek be a hazai fesztiválok szervezői. Első Nevek sorozatunkban elsőként a “legjobb közepes-méretű európai fesztivál” címet elnyert, soproni Telekom VOLT fesztivált vesszük kicsit górcső alá.   Tovább »

Budapest Parkban jártam...

Július 19-én a Budapest Parkban jártam egy fantasztikus ‘négyes' - aka Chunk! No, Captain Chunk! & Less Than Jake & Skindred & Anti-Flag - koncerten.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat