Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Üvöltőfülkék: Feszültséglevezetés Eszeveszett mesék (16) módra

A Pedro Almodóvar produceri közreműködésével készült fergeteges vígjáték, az Eszeveszett mesék (16) december 18-án kerül országosan a mozikba, a karácsonyi forgatag kellős közepén. A film azzal foglalkozik, melyik az a pont, amikor elszakad valakinél a cérna, a premier kapcsán mozikban kihelyezett „üvöltőfülkék” pedig segítenek abban, hogy ne másokon vezessük le a feszültséget.

Mától december 23-ig három budapesti moziban – az Allee-ban, a Mammutban és az Arénában – már használatba vehetők az üvöltőfülkék, ahol bárki kedvére kiüvöltheti magát. Egy program méri az üvöltés hangerejét, a három, mozinként leghangosabb üvöltő pedig kétfős steakvacsorát nyer a La Pampa étterembe. Az üvöltőfülkékről egy kisfilm az alábbi linken tekinthető meg: http://youtu.be/CLwBxBxOPoE, a fülkék minden nap 12 és 22 óra között használhatóak, az üzemeltetést végző hostessek segítségével.
 
Az év legőrültebb, fergeteges vígjátékának, az Eszeveszett meséknek a főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút. Amikor elszakad valami és olyat tesznek, ami visszafordíthatatlan események láncolatát indítja el. Egy súlytalan flört a repülőgépen éppúgy váratlan fordulathoz vezet, mint amikor a pincérnő felismeri vendégében azt az uzsorást, aki tönkretette a családját. Két autós összekülönbözése a kanyargós hegyi úton könnyen vezethet halálos ámokfutásba, és egy bombaszakértőnél is elszakad a cérna, amikor autója lefoglalása után szembesül a végeláthatatlan bürokráciával. Aztán ott van az apa is, aki fiát szeretné megmenteni a börtöntől, de belefárad abba, hogy mindenki csak a pénzét akarja. És persze a menyasszony, aki az esküvőn döbben rá, hogy férje nemcsak megcsalta, de a szeretőjét meg is hívta a lagzira.


Kérlek segítsd munkánkat a sajtóhír közzétételével. Köszönjük!

Mellékletek:
Sajtóhír
Silabusz
Képek az üvöltőfülkéről
Jelenetkép
Plakátkép
Magyar feliratos mozielőzetes

További nagy felbontású fotókat sajtóoldalunkon találsz, melyek szabadon felhasználhatók. Amennyiben kérdése, kérése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Értékelés

Még nem érkezett értékelés erre a cikkre.

A cikk értékeléséhez be kell lépned.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni.

 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás.