Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

​I​dén is a Sziget vitte el a "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategória díját​ a UK Festival Awards-on!​ :)   Tovább »

​“A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek”

Elkészült Gal Mizrachi Szigetes Fesztiválozásáról szóló dokumentumfilmje.   Tovább »

A Dalfutár szállítja a Sziget 2020 himnuszát

Egy sokszínű csapat egy sokszínű fesztiválért - November 18-án indul Hajós András, a legnagyobb videómegosztón nagy sikerre futó, Dalfutár című műsorának harmadik évada, mely ezúttal a 2020-as Sziget himnuszának megírása körül forog.   Tovább »

Elindult a Sziget kívánsággépe

Már lehet leadni a kívánságokat, kiket szeretnénk látni-hallani jövőre Szigeten, és már látható Sziget 2019-es aftermovie-ja is. Jövőre pedig nagy változásokat terveznek a fesztivál szervezői.   Tovább »

​140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója! :)   Tovább »

Itt a Sound aftermovie-ja

Megérkezett európa legmenőbb vízparti fesztiváljának aftermovie-ja…   Tovább »

Szerelmes szám lett a Road Movie harmadik dala

A Mecsekből érkezett a Road Movie sorozat harmadik klipje, a Hiperkarma dala. Bérczesi Robi szerelmes számához Rohonyi Gábor rendezett videóklipet, ezúttal fiatal magyar színészek közreműködésével.   Tovább »

​Itt a második Road Movie klip – ezúttal a Vajdaságból

Rúzsa Magdi Kishegyes ihlette dala lett a VOLT Produkció új, Road Movie projektjének második videója. A klipet Varró Zoltán ötlete alapján Gráf Péter rendezte. A videót premier előtt láthatta a közönség a 4. Magyar Klipszemlén, ahol Lobenwein Norbert egy Road Movie különdíjat is átadott.   Tovább »

Folytatódik a Dallamképek – ezúttal a Punnany Massif dalai elevenednek meg

A Budapest Park tavaly indította útjára a Dallamképek fantázianévre hallgató jótékonysági projektjét, amely során fiatal művészek formálják képpé egy zenekar dalait, hogy azok is élvezhessék, akik sohasem hallhatták őket. A művek ezután árverezésre kerülnek, a befolyt összeggel pedig a hallássérülteket támogatják. Ezúttal a Budapest Parkban szeptember 20-án koncertező Punnany Massif karakteres szövegei elevenednek meg.   Tovább »

A Budapest Park a Boldog Emberekért

Az idén nyolcadik szezonját taposó Budapest Park évek óta küldetésének tartja, hogy grandiozitását, szakértelmét, elérését kihasználva segítsen az arra rászorulóknak.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat