Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​​Idén is várja az önkénteseket a Sziget!

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.   Tovább »

The Qualitons live session – megérkezett a videó a KEXP legendás műsorából

Történelmi pillanat a magyar zenei életben: Amerika egyik legjobb alternatív rádiójának közel ötvenéves fennállása során először kapott meghívást magyar zenekar (ráadásul a srácok magyarul is elénekeltek egy dalt)! A Qualitons-szal tehát egy olyan live sessiont vettek fel Seattle-ben, amilyen készült már többek közt olyan előadókkal, mint Florence + The Machinnel, Macklemore & Ryan Lewis vagy épp az Arctic Monkeys.   Tovább »

Ma minden Sziget bérlet mellé ajándékcsomag jár!

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából ma minden, 3, 5 és 7 napos Sziget bérlet vásárlásakor SZIGETHICAL csomag jár ajándékba! :)   Tovább »

Megvan a Nagy-Szín-Pad! Győztese

Lezajlott az idei Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató versenye…   Tovább »

Csatlakozz a SZIGET - Szeretet Forradalmához! II.

Fussuk át a helyszíneket és azt a temérdeknyi zenei programot, ami közül válogathatunk az idei Sziget Fesztiválon… :)   Tovább »

Rekord látogatószámmal zárult a Balaton Sound

Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak és a szombati napon ki kellett tenni a „megtelt” táblát is.   Tovább »

​Az új helyszínen is hatalmas siker volt az idei Telekom VOLT Fesztivál

Ma hajnalban ért véget a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb múltú turisztikai eseményére idén 143.000-en látogattak el Sopronba.   Tovább »

Újra lehet Ed Sheeran jegyet kapni a Szigetre

A közönség nyomásának engedve még 2000 darab, Ed Sheeran koncertnapjára szóló jegyet dobnak piacra a Sziget szervezői. Az árusítás május 30-án kezdődik.   Tovább »

Megérkeztek a Budapest Park - UNICEF Segélykoncert fellépői

Június 16-án, Apák napján 8 élvonalbeli magyar együttes és művész ad monstre koncertet, a jegybevétel pedig teljes egészében az UNICEF Magyarország legnehezebb sorsú gyerekeket segítő munkáját támogatja.   Tovább »

Csatlakozz a SZIGET - Szeretet Forradalmához! I.

Megszámlálhatatlan fellépővel és programmal, számtalan újítással és érdekességgel, valamint hét napba sűrített kilenc headlinerrel a Nagyszínpadon - ahol beszél majd Jane Goodall, illetve Al Gore is üzen a Szitizeneknek a Love Revolution jegyében - vár mindenkit a Sziget augusztus 7-13. között.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat