Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.   Tovább »

Egyáltalán nem lehet tömegrendezvényt tartani augusztus közepéig

R.I.P. nyár, fesztiválszezon, koncertek és ​minden más rendezvény…   Tovább »

​Mi lesz veled, Bánkitó?

Mi lesz velünk nyáron? Lesz idén Bánkitó? Te már beleélted magad és megvan a bérleted is? Bár a járvány útjai kifürkészhetetlenek, összeszedtük és megválaszoltuk nektek a Bánkitót érintő legfontosabb kérdéseket.   Tovább »

Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

Az alábbiakban egy nyílt levelet osztunk meg veletek, mely 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában íródott.   Tovább »

​Hivatalosan (is) elmarad a 40. jubileumi Budapesti Tavaszi Fesztivál :(

Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata, ugyanakkor a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a jubileumi fesztivál tervezett programjából minél több produkció eljuthasson majd a közönséghez a későbbiekben.   Tovább »

​Mit tud a kakas, ami 1 millió forintba kerül?

Immár majd’ egy hónapja tart a Fesztivál Önkéntes Központ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös programja, a “Hogy tetszik lenni?”, ez pedig már csaknem 200 órányi vidám csevegést jelent az elmúlt másfél hétben. A program maga az önkéntesek és támogatók segítségével tud fennmaradni, ezért a www.adjukossze.hu oldalon közösségi adománygyűjtést hozott létre a szervezet.   Tovább »

​FEZEN - Újratervezés

A Fesztivál szervezői az alábbi közleményben adtak tájékoztatást az idei év - jelen pillanatban - várható alakulásáról.   Tovább »

Legyél önkéntes pótunoka!

„Hogy tetszik lenni?” címmel indított kezdeményezést a Fesztivál Önkéntes Központ, a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben. A program az otthonaikba kényszerült idős korosztályt köti össze olyan szabadidővel rendelkező lelkes fiatalokkal, akik aktív telefonos kapcsolattal társaságot tudnak biztosítani számukra.   Tovább »

​A koronavírus-járvány hatása az élőzenei- és fesztivál- szektorra

A Music Hungary Szövetség és a Hétfa Kutatóintézet közösen készített egy, a Kormány felé benyújtott, járványhelyzettel kapcsolatos könnyűzeneipari helyzetelemzést és javaslati anyagot, amit most mi is megosztunk veletek.   Tovább »

Már 60 ezren követik a Maradj Otthon! Fesztivált

Szombaton délután indult el a „Maradj otthon! Fesztivál” Facebook oldala. Az eseményt mára már 60 ezren követték, a résztvevők száma percről-percre folyamatosan nő.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat