Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Sziget

A Sziget booking menedzsere az IQ magazin legjobbjai közt   Tovább »

​„Hiszünk a sokszínű, független, nemzeti kultúrában és az autonóm oktatásban.” - a Sziget is kiáll az SZFE diákjai mellett.

„A Sziget kiáll a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai mellett, egy alapvető érték megdönthetetlensége érdekében. Azért, hogy ne kelljen aggódni az önrendelkezés joga, ha úgy tetszik az autonómia sérthetetlensége miatt” – írják a fesztivál szervezői a Színművészeti Egyetem körül kialakult helyzet kapcsán.   Tovább »

​Mit tud a kakas, ami 1 millió forintba kerül?

Immár majd’ egy hónapja tart a Fesztivál Önkéntes Központ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös programja, a “Hogy tetszik lenni?”, ez pedig már csaknem 200 órányi vidám csevegést jelent az elmúlt másfél hétben. A program maga az önkéntesek és támogatók segítségével tud fennmaradni, ezért a www.adjukossze.hu oldalon közösségi adománygyűjtést hozott létre a szervezet.   Tovább »

​FEZEN - Újratervezés

A Fesztivál szervezői az alábbi közleményben adtak tájékoztatást az idei év - jelen pillanatban - várható alakulásáról.   Tovább »

Legyél önkéntes pótunoka!

„Hogy tetszik lenni?” címmel indított kezdeményezést a Fesztivál Önkéntes Központ, a legnagyobb hazai fesztiválok önkénteseit koordináló szervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben. A program az otthonaikba kényszerült idős korosztályt köti össze olyan szabadidővel rendelkező lelkes fiatalokkal, akik aktív telefonos kapcsolattal társaságot tudnak biztosítani számukra.   Tovább »

A jövő héten zárja szokatlan szezonját a Budapest Park - jövőre pedig jubileumot ünnepel a koncerthelyszín!

A járvány sújtotta idei szezont rengeteg újratervezés jellemezte. A Budapest Park azonban semmiképp sem szerette volna élőzene nélkül hagyni látogatóit, ezért igyekeztek a helyzetből a maximumot kihozni, ezt pedig remekül prezentálja az utolsó másfél hét színes programkavalkádja is. Ezzel párhuzamosan már idejekorán megkezdődtek a 2021-es, jubileumi, 10. évad előkészületei, amelyben rengeteg nagy durranás várható.   Tovább »

​Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.   Tovább »

Egyáltalán nem lehet tömegrendezvényt tartani augusztus közepéig

R.I.P. nyár, fesztiválszezon, koncertek és ​minden más rendezvény…   Tovább »

​Mi lesz veled, Bánkitó?

Mi lesz velünk nyáron? Lesz idén Bánkitó? Te már beleélted magad és megvan a bérleted is? Bár a járvány útjai kifürkészhetetlenek, összeszedtük és megválaszoltuk nektek a Bánkitót érintő legfontosabb kérdéseket.   Tovább »

Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

Az alábbiakban egy nyílt levelet osztunk meg veletek, mely 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában íródott.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat