Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

Komoly elismerĂ©st vĂ­vtak ki a Sziget zöld törekvĂ©sei a hollandiai Groningenben, ahol a környezettudatos fesztiválok legnagyobb mĂ©ltatásának számĂ­tĂł „Greener Festival Awards” dĂ­jkiosztĂłján a környezetvĂ©delem terĂ©n „elkötelezett” fesztiválnak járĂł dĂ­jat kapta. Ezzel az EurĂłpai FesztiválszövetsĂ©g Ă©rtĂ©kelte a szervezĹ‘k törekvĂ©seit Ă©s programjait Ă©s megállapĂ­totta, hogy az átlagnál nagyobb hangsĂşlyt fektetnek a fesztivál zöld tevĂ©kenysĂ©geire.   Tovább »

Sztárok által dedikált bakelitekkel is segít a Sziget

A 2019-es Sziget legnagyobb sztárjainak - mások mellett Ed Sheeran, a Florence & The Machine, a Foo Fighters, Post Malone, a The National vagy a Twenty One Pilots – exkluzív, dedikált lemezeit, setlist-jeit illetve instax fotóit lehet megvásárolni december 20-án de. 11 órától a Sziget webáruházában. A bevételt - a Sziget által támogatott - Superar programnak ajánlják fel a fesztivál szervezői.   Tovább »

Az Aerosmith megtelíti a Puskás Arénát - óriási ütemben indult a jegyértékesítés!

A 26 év után ismét hazánkba látogató rockzenekar koncertjére rohamosan fogynak a jegyek…   Tovább »

Itt a Sound aftermovie-ja

Megérkezett európa legmenőbb vízparti fesztiváljának aftermovie-ja…   Tovább »

Szerelmes szám lett a Road Movie harmadik dala

A Mecsekből érkezett a Road Movie sorozat harmadik klipje, a Hiperkarma dala. Bérczesi Robi szerelmes számához Rohonyi Gábor rendezett videóklipet, ezúttal fiatal magyar színészek közreműködésével.   Tovább »

Nemzetközi díjat nyert a Sound biztonsági programja

Szerdán kĂ©sĹ‘ este kezdĹ‘dött a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerĂ©s, a European Festival Awards dĂ­játadĂł gálája a hollandiai Groningenben, ahol az EgĂ©szsĂ©g Ă©s Biztonsági FejlesztĂ©sek kategĂłriában a Balaton Sound „Safety First” programja hozta el a fĹ‘dĂ­jat.   Tovább »

​Jövőre még izgalmasabb lesz a VIP-élmény a SOUNDon

Az idei Balaton Sound nagy újítása volt a VIP szolgáltatások fejlesztése egy új koncepció mentén, mely szerint négy, tematikus VIP zónát alakítottak ki. A Lakatos Márk designer által megálmodott helyszíneket jövőre még átgondoltabb dizájnnal és szolgáltatásokkal fejlesztik kiterjedtebb élménnyé. Ma déltől már early bird VIP jegyeket is lehet kapni, jelentős árelőnnyel, de csak 72 órán át, azaz december 21-én délig. SOUND2020 július 8-tól 12-ig, Zamárdiban.   Tovább »

Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

​I​dén is a Sziget vitte el a "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategória díját​ a UK Festival Awards-on!​ :)   Tovább »

​“A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek”

Elkészült Gal Mizrachi Szigetes Fesztiválozásáról szóló dokumentumfilmje.   Tovább »

A Dalfutár szállítja a Sziget 2020 himnuszát

Egy sokszínű csapat egy sokszínű fesztiválért - November 18-án indul Hajós András, a legnagyobb videómegosztón nagy sikerre futó, Dalfutár című műsorának harmadik évada, mely ezúttal a 2020-as Sziget himnuszának megírása körül forog.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat