Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Megérkeztek a Budapest Park - UNICEF Segélykoncert fellépői

Június 16-án, Apák napján 8 élvonalbeli magyar együttes és művész ad monstre koncertet, a jegybevétel pedig teljes egészében az UNICEF Magyarország legnehezebb sorsú gyerekeket segítő munkáját támogatja.   Tovább »

Csatlakozz a SZIGET - Szeretet Forradalmához! I.

Megszámlálhatatlan fellépővel és programmal, számtalan újítással és érdekességgel, valamint hét napba sűrített kilenc headlinerrel a Nagyszínpadon - ahol beszél majd Jane Goodall, illetve Al Gore is üzen a Szitizeneknek a Love Revolution jegyében - vár mindenkit a Sziget augusztus 7-13. között.   Tovább »

Ismét a gyalogosoké lesz a Szabadság híd a júliusi hétvégéken

Idén nyáron a júliusi négy hétvégén ismét lezárják a járműforgalom elől a Szabadság hidat…   Tovább »

Újabb nevek a Soundon!

További fellépőket és újabb VIP szolgáltatásokat jelentettek be a Balaton Sound szervezői.   Tovább »

Sziget 2019 – Érkezik Ed Sheeran

Ígéretükhöz hűen, a Sziget szervezők egy hónappal az idei fesztivált követően bejelentették a jövő év első napjának headlinerét, aki nem más, mint az egyik legaktuálisabb popsztár, Ed Sheeran.   Tovább »

Csatlakozz a SZIGET - Szeretet Forradalmához! II.

Fussuk át a helyszíneket és azt a temérdeknyi zenei programot, ami közül válogathatunk az idei Sziget Fesztiválon… :)   Tovább »

Betölteni az űrt – április 25-én megnyitja kapuit a Budapest Park!

Idén is vadonatúj arculattal, friss helyszínekkel és megannyi hazai- és világsztár koncertjével vág neki a nyárnak a Budapest Park. Az immáron nyolcadik szezonjához érkezett grandiózus szórakozóhely 2019-es fejezete a Planet 8 fantázianevet viseli, és ezzel szinkronban egy egészen egyedülálló, eddig feltérképezetlen univerzumba kalauzol, ahol garantáltan kinthagyod a valóságot!   Tovább »

Önkéntes Mentorokat keresnek a Sziget Fesztiválra

A Fesztivál Önkéntes Központ tavaly 1000 önkéntessel dolgozott együtt a Szigeten. Idén még több jelentkezőt várunk, így alaposan fel kell készülnünk a fogadásukra. Mentor programunk során olyan középvezetőket képzünk, akik gond nélkül irányítják a rájuk bízott önkéntesek munkáját.   Tovább »

Különleges koncertvideóval jelentkezett a Fran Palermo

A 2018-as év egyértelműen a legmozgalmasabbnak bizonyult hazánk elsőszámú jungle-rock zenekara, a Fran Palermo életében. Soha ennyi koncertet nem adtak még - ennek az aktív időszaknak a lenyomata vadonatúj élő videójuk, amit hat különböző bulijukon rögzítettek.   Tovább »

Rangos elismerést nyújtott át a MOL tíz középiskolai tanárnak

A MOL idén hatodik alkalommal adta át a MesterM-díját a középiskolai matematika, fizika és kémiatanárok számára. A természettudományos középiskolai tanároknak járó egyik legrangosabb hazai elismerést pénteken vehette át tíz példamutató pedagógus a Nemzeti Galériában.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat