Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

Beszéljünk a kerekesszékes hintáról

Válasz a Vastagbőr oldalon "Egészséges gyerekek használják a margitszigeti kerekesszékes hintát – szülői támogatással" címmel megjelent írásra.   Tovább »

Vége a politikai fesztiválszezonnak

A nyarat számtalan okból lehet imádni és várni, de abban talán mind egyetértünk, hogy a mai belevaló lurkók szája a fesztiváloktól habzik igazán. Az idei év (kicsit talán a tavalyi vége is) más volt, mint a többi, ugyanis a hivatalos fesztiválszezont megelőzte egy politikai hangvételű, ám jellegében szinte azonos szórakozási forma, a tüntetés.   Tovább »

HAZUG RIOGATÁS

Felesleges olyan megfogalmazást az alkotmányba emelni, amely lehetõséget ad a támadásra, s annak a hazug hírnek az ellenzéki terjesztésére.   Tovább »

Élőlánc hírlevele

Élőlánc a budapesti belvárosért! Hány lépés a láp? Jelentés a "dunakeszi frontról"! Az új alkotmány koncepciója!   Tovább »

EURÓPAI MAGYARKÉNT

Üzenet Viktornak, Robertnek és nyájas népeiknek   (2 komment)   Tovább »

Erkölcstan tanítása

Válasz az MSZOE azóta már visszavont közleményére   Tovább »

Derűsök szerint több sebből vérzik a leendő egyházi törvény

Budapest, 2011. június 16., csütörtök (OS) - Elkészült az új Lelkiismeret és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló törvénytervezet, amely igen sok törvényellenes ezért megváltoztatandó pontot tartalmaz.   Tovább »

Médiaörvény

Soha nem létezett a sajtószabadság. Vagy ha létezett is, nem használtuk. Akkor miért pont most kell kiabálni? Barátaim, ezt nem fogjátok szeretni. Íme a különvéleményem.   (4 komment)   Tovább »

Miért nem engedjük élni a mesét? I.

Miért van az, hogy a keresőbe beírt „mese” szóra a találatok többsége rajzfilm, gyenge blog- bejegyzés, és csak ritkán valódi értéket közvetítő, tarka szókincsű, élvezetes írásmű? S miért van az, hogy a „hableány”, a „sellő” rendre pajzán oldalak hívószavai? A „törpe” pedig vajon milyen célból lett a jelmezkölcsönzés mottója? (A „manó” nem veszélyes, azt csak az ezotéria sajátította ki magának, no meg a gyerekekkel foglalkozó magántanárok…)   Tovább »

Mit tervez a kormány a nemzeti vagyonnal?

Módosítaná a magyar nemzeti vagyon kezeléséről szóló törvényjavaslatot a Levegő Munkacsoport, mivel a szervezet szerint a tervezet normaszövege nincs teljesen összhangban a javaslat indoklásában megfogalmazott célokkal.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat