Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​Itt a második Road Movie klip – ezúttal a Vajdaságból

Rúzsa Magdi Kishegyes ihlette dala lett a VOLT Produkció új, Road Movie projektjének második videója. A klipet Varró Zoltán ötlete alapján Gráf Péter rendezte. A videót premier előtt láthatta a közönség a 4. Magyar Klipszemlén, ahol Lobenwein Norbert egy Road Movie különdíjat is átadott.   Tovább »

Szuper programok estére II. - Vanishing Point a Dürerben

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a pszichedelikus zenék egynapos fesztiválja, a Vanishing Point, ahol a magyar képviselők mellett külföldi zenekarok is tiszteletüket teszik.   Tovább »

„Üzenj a világnak, ma nem leszel otthon” – változatos zenei felhozatallal zárja kapuit a Budapest Park

Idén is széles műfaji skálán mozog a Budapest Park utolsó hétvégéje, a Kapuzárási Piknik névre keresztelt minifesztivál. Az évadban először (és utoljára) állt a Park színpadára a 30Y és a Margaret Island is, a zárónapon - azaz ma - pedig a Brains hív táncra, amit egy már elővételben teltházas Necc Party követ majd.   Tovább »

Folytatódik a Dallamképek – ezúttal a Punnany Massif dalai elevenednek meg

A Budapest Park tavaly indította útjára a Dallamképek fantázianévre hallgató jótékonysági projektjét, amely során fiatal művészek formálják képpé egy zenekar dalait, hogy azok is élvezhessék, akik sohasem hallhatták őket. A művek ezután árverezésre kerülnek, a befolyt összeggel pedig a hallássérülteket támogatják. Ezúttal a Budapest Parkban szeptember 20-án koncertező Punnany Massif karakteres szövegei elevenednek meg.   Tovább »

​Ma kezdődik a Balaton Piknik

Péntek délben kezdetét veszi a MOL Nagyon Balaton nyárzáró és egyben őszindító eseménye az egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínen, a balatonboglári Gömbkilátónál. A kétnapos Balaton Pikniken többe között a Morcheeba, Róisín Murphy, Gilles Peterson, a Nicole Conte Spiritual Galaxy, a Nubiyan Twist, Bebel Gilberto és José González lép színpadra, miközben jóga, balatoni ételek és italok és fantasztius panoráma fogadja a rséztvevőket. A programok mindkét napon éjfélig tartanak. Most felsorolunk 5 érvet, amiért érdemes az utolsó napos hétvégét Balatonbogláron tölteni.   Tovább »

Elindult a Sziget kívánsággépe

Már lehet leadni a kívánságokat, kiket szeretnénk látni-hallani jövőre Szigeten, és már látható Sziget 2019-es aftermovie-ja is. Jövőre pedig nagy változásokat terveznek a fesztivál szervezői.   Tovább »

Szuper programok estére I. - Hooverphonic az Akváriumban

A New Beat és Dürer Kert bemutatja: Ismét hazánkba látogat a belgák egyik legkelendőbb zenekara, a Hooverphonic.   Tovább »

"Hagyd kint" dallal ünnepli 5. születésnapját a Margaret Island

Szeptember 27-i szülinapi nagykoncertjére rendhagyó meglepetéssel, egy új dallal készül közönségének a Margaret Island a Budapest Parkkal közösen. A Hagyd kint című számban ráadásul több ismert zenész is közreműködik, köztük olyanok, akik korábban egyáltalán nem dolgoztak még közösen a zenekarral.   Tovább »

Ilyen volt a Fran Palermo és a Middlemist Red közös estéje a Parkban - Galéria

Képes beszámoló a koncertről…   Tovább »

Ők (is) koncerteztek a Sziget ötödik napján - Galéria

Képes beszámoló a fesztivál vasárnapi napjáról.   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat