Szerkesztőség

Belépés

Regisztráció

Jelszó emlékeztető

 

Rovatok

Keresés

mese az élet

 

 

Kérdés esetén: sablik@mentropia.hu

 

​Érkezik az In Flames a Barba Negra Trackbe

A death metál egyik legsikeresebb bandája hat Ă©v után ismĂ©t visszatĂ©r Budapestre, mĂ©ghozzá május 22-Ă©n a Barba Negra Track szĂ­npadára!   Tovább »

Újabb világsztárokkal erősít a STRAND Fesztivál!

Ăšjabb világsztárokkal bĹ‘vĂĽl a STRAND Fesztivál line upja: augusztusban Zamárdiban lĂ©p majd szĂ­npadra Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh Ă©s Wilkinson is!   Tovább »

A Rival Sons visszatér Budapestre - most az Aerosmith előzenekaraként

A Rival Sons melegĂ­ti be a közönsĂ©get az Aerosmith elĹ‘tt jĂşlius 24-Ă©n a Puskás ArĂ©nában!   Tovább »

Itt vannak Sziget himnusz jelöltek

ElkĂ©szĂĽlt a Dalfutár harmadik Ă©vadának az a nĂ©gy dala, mely megmĂ©rkĹ‘zik a Sziget 2020 himnusza cĂ­mĂ©rt…   Tovább »

​Programok a hétvégére

Alig kezdődött el az év, máris tele vagyunk izgalmas programokkal - szemezgessünk kicsit az e heti választékból! :)   Tovább »

Huszonöt éves jubileuma alkalmából újra összeáll a HS7

Napra pontosan öt Ă©vvel Budapest Parkos bĂşcsĂşkoncertje után a HS7 egy kĂĽlönleges koncertre áll össze ugyanazon a szĂ­npadon, ezĂşttal huszonötödik jubileumukat ĂĽnneplik. Egy közös idĹ‘utazásra invitálnak, de hangsĂşlyozzák: ez egy egyedi, megismĂ©telhetetlen kirándulás a HS7 törtĂ©nelmĂ©be - összesen egy önállĂł-, Ă©s egy fesztiválkoncerttel kĂ©szĂĽlnek -, amelynek itt ĂşjbĂłl pont kerĂĽl a vĂ©gĂ©re.   Tovább »

​Díjazták a Sziget fenntarthatósági törekvéseit

Komoly elismerĂ©st vĂ­vtak ki a Sziget zöld törekvĂ©sei a hollandiai Groningenben, ahol a környezettudatos fesztiválok legnagyobb mĂ©ltatásának számĂ­tĂł „Greener Festival Awards” dĂ­jkiosztĂłján a környezetvĂ©delem terĂ©n „elkötelezett” fesztiválnak járĂł dĂ­jat kapta. Ezzel az EurĂłpai FesztiválszövetsĂ©g Ă©rtĂ©kelte a szervezĹ‘k törekvĂ©seit Ă©s programjait Ă©s megállapĂ­totta, hogy az átlagnál nagyobb hangsĂşlyt fektetnek a fesztivál zöld tevĂ©kenysĂ©geire.   Tovább »

Nemzetközi díjat nyert a Sound biztonsági programja

Szerdán kĂ©sĹ‘ este kezdĹ‘dött a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerĂ©s, a European Festival Awards dĂ­játadĂł gálája a hollandiai Groningenben, ahol az EgĂ©szsĂ©g Ă©s Biztonsági FejlesztĂ©sek kategĂłriában a Balaton Sound „Safety First” programja hozta el a fĹ‘dĂ­jat.   Tovább »

„Legyen Mindig Péntek!” Három koncert, három évtized - Tankcsapda Tripla a Budapest Parkban

Hazánk legnépszerűbb rockzenekara - a háromtagú Tankcsapda - a hármas szám jegyében, a tavalyi 30 éves jubileuma után idén három részletben (május 1-jén, július 31-én és október 2-án) vonultatja fel eddigi életművét a Budapest Park közönségének. A debreceni Tankok sok, régen, vagy élőben talán sohasem játszott dalt vesznek elő, de egyéb meglepetésekkel is készülnek.   Tovább »

...és már itt is van a Qualitons új lemeze :)

Már elérhető a srácok - nem is oly rég :) - említett KEXEK feldolgozáslemeze, amelynek különlegessége, hogy mindegyik zenekartag választott magának egy KEX-dalt. Ezt pedig a saját elgondolása alapján vitte végig egészen a keverésig. Sőt, a Zöld-sárga kivételével mindenki el is énekli a dalát!   Tovább »


Érdemesek

 

 

csaladivilag

Szeriőz

Árnyékkormány

Hagyományok Újrahasznosítása

ad6kap6

Szociális bolthálózat